Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kasia_S pisze: a ja za tydzień muszę przejąć Szumę od Magdy.... boję się....
Jana pisze:Kasia_S pisze: a ja za tydzień muszę przejąć Szumę od Magdy.... boję się....
Jeżeli oddam Młodą to mogę ja.
Uschi pisze:Marta, a Tobie nie byłoby wygodniej jeździć do naszej Mafijnej Bogini?
canfelis.pl
Kciuki ciągle...
Kasia_S pisze:przez pole albo przez las![]()
Marta Chrusciel pisze:Kasia_S pisze:przez pole albo przez las![]()
przez pole, bo z Modlinskiej odjezdzaja autobusy na Zeran. Na Zeraniu musialabym sie przesiasc w 134, a one jezdza dwa na godzineJeszcze "do" weterynarza byloby ok, bo moglabym tak wyjsc, zeby byc na czas na zeraniu, ale powrot tym autobusem "od" to istna loteria.
genowefa pisze:Kciuki wielkie![]()
![]()
![]()
Marta, nie miałaś czasem robić prawka? W mieście to jeszcze, ale na wsi bez samochodu - nie chcę nawet sobie tego wyobrażać.
Migota pisze:Marta Chrusciel pisze:Kasia_S pisze:przez pole albo przez las![]()
przez pole, bo z Modlinskiej odjezdzaja autobusy na Zeran. Na Zeraniu musialabym sie przesiasc w 134, a one jezdza dwa na godzineJeszcze "do" weterynarza byloby ok, bo moglabym tak wyjsc, zeby byc na czas na zeraniu, ale powrot tym autobusem "od" to istna loteria.
Marta, gdzieś Ty się wyprowadziła![]()
Praga, tylko Praga, Płn. oczywiście, zawsze to powtarzam. No może jeszcze Ochota, bo stąd na Białobrzeską i Dickensa też mam daleko.
Martwię się tymi wszystkimi maluchami.![]()
Marta, Ty sobie odpuść teraz karmienie w Koneserze. Mnie chcesz pomagać, a sama niedługo padniesz. Dam sobie radę, a jak kociaki wyzdrowieją to wrócimy do tematu. Chociaż Tobie to przecież teraz zupełnie nie po drodze. I popieram. Wracajcie do cywilizacji, może jednak Praga?
Marta Chrusciel pisze:Jak sie okaze, ze jest zle, to wyskocze przez okno.[/size]. Problem w tym, ze mieszkam na 2 pietrze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Magda_lena i 99 gości