GD:MISIA maltretowana przez ludzi MA RAKA :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sty 07, 2009 16:56

Mowilam doktorowi,ze bedzie ciezko z kolnierzem i zeby dal kubraczek,ale on sie uparl bo i ucho bedzie sie lepiej goic :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Śro sty 07, 2009 17:15

Ucho wyczyściłam przy okazji jej narkozy i zasmarowałam Tribiotic'kiem.
Cała maść w kołnierzu...
Zdolna jest :)

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Śro sty 07, 2009 17:28

Zdolna jestem nieslychanie,najladniejsze mam mieszkanie,najfajniejszy mam kolnierzyk niech kto sprawdzi kto nie wierzy :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Śro sty 07, 2009 18:24

Jak potrzebny kaftanik, to mam 3 w różnych rozmiarach :)

iza5

Od: Śro cze 18, 2008 17:44

Post » Śro sty 07, 2009 18:39

Cieszę się, że Misia już po.Ufff.

Czy kołnierz ona ma przymocowany do obróżki?
Jeśli jest na obróżce, to wręcz nie ma siły aby zdjęła.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Śro sty 07, 2009 18:45

iza5 pisze:Jak potrzebny kaftanik, to mam 3 w różnych rozmiarach :)

Seja moze kaftanik potrzebny?Jak tak to ja sie przejade do Izy :)
Misia ma przypiety kolnierz do obrozki?
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Śro sty 07, 2009 19:14

Moja Gufa zdołała wyjść z kaftanika po sterylce.

Strasznie jej nie do twarzy było w zielonym.

iza5

Od: Śro cze 18, 2008 17:44

Post » Śro sty 07, 2009 19:16

seja pisze:Ale to musiałbyście tak z ukrycia strzelać, bo szkoda życia na więzienie. Drań tego nie wart.

Ja wierzę , że całe zło ,które się wyrządziło wraca, a wraca w różnych postaciach...np. w postaci kogoś kto na imprezie mu obił pysio...niemiłej pielęgniarki na oddziale i lewatywy 2xdziennie... kradzieży auta...wszystko wraca, dlatego dobrze być dobrym człowiekiem.

seja to masz dokładnie taki pogląd na życie jak ja!!!!!!!!!!!! ja wierzę, że każda menda co zrobiła krzywdę człowiekowi lub zwierzakowi w mękach zginie piekielnych :evil: za życia jeszcze :twisted:

seja i podajamy sobie dłoń w kwestii maciejki i rumka!!!!!!!!! mój jest menda do kwadratu :( tak mnie pogryzł przed wyjazdem, że tydzień mi sie paluch paprał :wink:

jeżeli nie wiesz jak adoptować maciejkę, to wyslij mi mailem jej opis o a do z, i odsyłaj ludzi z pytaniami do mnie, w razie czego moge do ciebie przyjechac na rozmowę adopcyjna do potencjalnych zainteresowanych.

na misię wpłacimy z wielka rozkoszą :lol:
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Śro sty 07, 2009 19:17

ciesze sie, ze Misia miewa sie dobrze :) kiedys z wetka rozmawialam to mi mowila,ze rozne koty roznie sie zachowuja po zabiegach. widac Miska jest jakims ewenementem ;)

kochajaca_kociska

Od: Śro paź 29, 2008 16:31

Post » Śro sty 07, 2009 19:25

Miśka zdjęła kołnierz z obrożą. Była zapięta na przedostatnią dziurkę. Jak drugi raz założyłam na ostatnią to było wycie,warczenie i skakanie w wersji króliczej...ściągnęłam, bo jeszcze zrobi sobie krzywdę

Zcharatała ucho kołnierzem :(

Wrócił mój brat i momentalnie władowała mu się na kolana i póki co grzeczna jest...ale w nocy to kto ją wie!

Złapałam ją na wyszarpywaniu gazy ze szwów...a i pewnie ze szwami da sobie radę...jak z kołnierzem 8O

seja

Post » Śro sty 07, 2009 19:30

Agnieszka Marczak pisze:Zdolna jestem nieslychanie,najladniejsze mam mieszkanie,najfajniejszy mam kolnierzyk niech kto sprawdzi kto nie wierzy :wink:

Co do mieszkania - mieszkamy w norce...za 700zł plus opłaty, ze starą aluminiową instalacją elektryczną grożącą pożarem... z awariami "fazy zero" - dobrze , że jak to się wtedy stało , że nikogo w domu nie było...popaliło się wszystko co było podłączone do kontaktu...a i ludź by się zabił jakby się złapał takiego urządzenia w czasie awarii...

Także mieszkanie nienajfajniejsze...

seja

Post » Śro sty 07, 2009 19:55

seja ale ważne że serducho masz wielkie!!!!!! będziesz w sobotę na zebraniu PKDT?
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Śro sty 07, 2009 20:09

seja pisze:Miśka zdjęła kołnierz z obrożą. Była zapięta na przedostatnią dziurkę. Jak drugi raz założyłam na ostatnią to było wycie,warczenie i skakanie w wersji króliczej...ściągnęłam, bo jeszcze zrobi sobie krzywdę

Zcharatała ucho kołnierzem :(

Wrócił mój brat i momentalnie władowała mu się na kolana i póki co grzeczna jest...ale w nocy to kto ją wie!

Złapałam ją na wyszarpywaniu gazy ze szwów...a i pewnie ze szwami da sobie radę...jak z kołnierzem 8O

Widocznie wet żle założył.

Kciuki za zdrówko Misi. :ok:
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Śro sty 07, 2009 20:14

sabina skaza pisze:seja ale ważne że serducho masz wielkie!!!!!! będziesz w sobotę na zebraniu PKDT?

Jest spore prawdopodobieństwo.

seja

Post » Śro sty 07, 2009 20:16

Kołnierz był najpierw na gazie, potem zmieniłam na obrożę... kołnierz jej przeszkadza i tyle...

seja

[poprzednia][następna]