Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
iza5 pisze:Jak potrzebny kaftanik, to mam 3 w różnych rozmiarach
seja pisze:Ale to musiałbyście tak z ukrycia strzelać, bo szkoda życia na więzienie. Drań tego nie wart.
Ja wierzę , że całe zło ,które się wyrządziło wraca, a wraca w różnych postaciach...np. w postaci kogoś kto na imprezie mu obił pysio...niemiłej pielęgniarki na oddziale i lewatywy 2xdziennie... kradzieży auta...wszystko wraca, dlatego dobrze być dobrym człowiekiem.
Agnieszka Marczak pisze:Zdolna jestem nieslychanie,najladniejsze mam mieszkanie,najfajniejszy mam kolnierzyk niech kto sprawdzi kto nie wierzy
seja pisze:Miśka zdjęła kołnierz z obrożą. Była zapięta na przedostatnią dziurkę. Jak drugi raz założyłam na ostatnią to było wycie,warczenie i skakanie w wersji króliczej...ściągnęłam, bo jeszcze zrobi sobie krzywdę
Zcharatała ucho kołnierzem![]()
Wrócił mój brat i momentalnie władowała mu się na kolana i póki co grzeczna jest...ale w nocy to kto ją wie!
Złapałam ją na wyszarpywaniu gazy ze szwów...a i pewnie ze szwami da sobie radę...jak z kołnierzem
sabina skaza pisze:seja ale ważne że serducho masz wielkie!!!!!! będziesz w sobotę na zebraniu PKDT?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości