K-ów,część kotów z Kłaja nadal czeka na pomoc na mrozie:-(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 07, 2009 12:58

markopolo00 pisze:
BarbAnn pisze:Panie Marku ja bardzo przepraszam ze wczoraj nie zdązylam, moglam pana cmoknąc w zderzak-pan wyjezdzal ja przyszlam ale tak to jest
jak sie zmienia wlasciciel i wszyscy dostaja regularnego p.....i trzyma sie pracownikow na wszelki wypadek w pracy
abotak

nic sie nie stało w razie czego miałem dzwonić syn mi pomógł
akurat miał wolne popołudniu

Marku, wydałabym Dalię gdyby pani zobowiązała się leczyć jej katar, myślę, że z dala od miejsca gdzie wirusy szaleją z każdym kolejnym kotem łatwiej dojdzie do siebie.
Będzie do Ciebie dzwoniła p. Monika, która chce nam pomóc przy kotach na Wielopolu no i w ogóle i chce się umówić na dzisiaj wieczór aby wszystko zobaczyć co i jak

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro sty 07, 2009 13:00

noemik pisze:
Tweety pisze:zgadza się, Dalia co prawda młodsza ale pies przetestowany, no i panna siedzi głównie na człowieku , znaczy na ramieniu gdzie sama się pakuje :wink:

Zadzwonię do Pani i przedstawię jej obie kandydatury.
:)
rozumiem, że obie są przed sterylizacją.
co ze szczepieniami?

Majka na pewno nie szczepiona :(

Tweety

Post » Śro sty 07, 2009 13:16

Czy ja się kiedyś doczekam chwili, kiedy jakiś kot ode mnie znajdzie dom?

Majutka to sam miód. Delikatna, łagodna.

Kotek Koki jest u mnie od poniedziałku. Chyba zasili grupę rezydentów. Jest buraskiem z jednym oczkiem niebardzo. Takich nikt nie chce.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Śro sty 07, 2009 13:46

Miuti pisze:Czy ja się kiedyś doczekam chwili, kiedy jakiś kot ode mnie znajdzie dom?

Kotek Koki jest u mnie od poniedziałku. Chyba zasili grupę rezydentów. Jest buraskiem z jednym oczkiem niebardzo. Takich nikt nie chce.

właśnie takiego adoptowała ze schronu osoba, która chce nam pomóc.

Jak ze zdjęciami Kolika? i kiedy możemy wykastrować Dzikuska i Gryziorka?

Tweety

Post » Śro sty 07, 2009 14:36

Moja dzikuska z Wielopola coraz częściej
zaczyna pokazywać swoją cudowną mordkę
dziś asystowała w kuchni bacznie mnie obserwując
kryjąc się za magnetofonem :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Śro sty 07, 2009 14:43

jesli chodzi o wielopole to Franiu podstawia plecki i glowke pod glaski
a z innych kotow to niesamowity jest ten ktory ma zdjecie na czyims ramieniu(te oczy)
on ma naprawde duuuuze oczy :)
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Śro sty 07, 2009 15:23

Chciałabym się umówić na kastrację Gryziorka na sobotę. Muszę zadzwonić do p. Moniki i uprosić ją, żeby zadziałała w sobotę - to jedyny dzień, kiedy mogę to załatwić...

Kiedy Panterka do mnie wraca?
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Śro sty 07, 2009 15:28

Miuti pisze:Chciałabym się umówić na kastrację Gryziorka na sobotę. Muszę zadzwonić do p. Moniki i uprosić ją, żeby zadziałała w sobotę - to jedyny dzień, kiedy mogę to załatwić...

Kiedy Panterka do mnie wraca?

Panterka na razie zostaje u Basi, bez sensu przeganiać kota tam i z powrotem zwłaszcza, że ona ma rujkę a u Ciebie są niekastrowane kocurki..
A kiedy można wziął Dzikuska do ciachnięcia i zrobić fotki Kolikowi i temu bidusiowi bez oczka?

Tweety

Post » Śro sty 07, 2009 16:36

Miuti pisze:Czy ja się kiedyś doczekam chwili, kiedy jakiś kot ode mnie znajdzie dom?

Majutka nawet nie ma ogłoszeń :( przykro mi, ale przy takiej ilości kotów trudno nam zapamiętać każdego który jest u kogoś i przypominac o zdjęciach i opisie. Prosimy o przypominanie nam, ze czyjs kot u koogoś jeszcze jest. Prosze o zdjecia i opis, wystawię Twoje kotki w pierwszej kolejności!
Chyba ze ktoras z dziewczyn ogłoszeniowych ma, a ja nie, to proszę!

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Śro sty 07, 2009 16:45

kastapra pisze:

Majutka nawet nie ma ogłoszeń :( przykro mi, ale przy takiej ilości kotów trudno nam zapamiętać każdego który jest u kogoś i przypominac o zdjęciach i opisie. Prosimy o przypominanie nam, ze czyjs kot u koogoś jeszcze jest. Prosze o zdjecia i opis, wystawię Twoje kotki w pierwszej kolejności!

aktualny spis tymczasów w pierwszym poście, większość z nich jest u nas na AFN, oprócz tych w leczeniu i tych do których nie miałam fotek, dziś pouzupełniam

Tweety

Post » Śro sty 07, 2009 16:54

kastapra pisze:

Karolina, Majutka jest w mailu, który ci przesłałam o wszystkich Miutkowych kotach. A zdjęcia zatytułowane są Majorka.:)
te od cinciana.
wieczorem wyślę ci jeszcze raz.
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Śro sty 07, 2009 16:58

proszę o pomoc.
Kropka ma jechać jutro wieczorem do nowego domu na Bronowicach. :lol:
Tylko tak zimno jest.
Czy ktoś z samochodem mógłby nas poratować?
Trasa Czyżyny - Bronowice.
Ja sobie spokojnie wrócę tramwajem, ale ona taka malusia, za zimno dla niej.
Bardzo proszę o kontakt, jeśli ktoś mógłby pomóc, moja komórka: 506006729.
Ostatnio edytowano Śro sty 07, 2009 18:39 przez noemik, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Śro sty 07, 2009 17:58

Tweety zrobię fotki Kamie tylko nie dzisiaj -nie mogę się od rana zagrzać . Moja goopia psica postanowiła przywitać się z kaczuszkami na lodzie no i lód się pod nią załamał chcąc nie chcąc musiałam do tej lodowatej wody wleźć i ją spod lodu wyciągać (byrdzo milutko było do pasa w ziiiiimnej wodzie bleeee) :evil: :evil: .

Jestem na amen skostniała
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Śro sty 07, 2009 18:13

Etiopia pisze:Moja goopia psica postanowiła przywitać się z kaczuszkami na lodzie no i lód się pod nią załamał chcąc nie chcąc musiałam do tej lodowatej wody wleźć i ją spod lodu wyciągać (byrdzo milutko było do pasa w ziiiiimnej wodzie bleeee) :evil: :evil: .

Dżizas! 8O
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Śro sty 07, 2009 18:44

Kinya pisze:
Etiopia pisze:Moja goopia psica postanowiła przywitać się z kaczuszkami na lodzie no i lód się pod nią załamał chcąc nie chcąc musiałam do tej lodowatej wody wleźć i ją spod lodu wyciągać (byrdzo milutko było do pasa w ziiiiimnej wodzie bleeee) :evil: :evil: .

Dżizas! 8O

No co się dziwisz kobieta chce zostać morsem
wiec zaczyna hartowanie od pasa
brrrrrrrrrrrrr :roll: 8O
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

[poprzednia][następna]