izaA pisze:A Babcia nie z charakterm, skoro paluchy do takiej małej mordki wpycha?
Babcia pewnie lubi dreszczyk emocji i falę adrenaliny: "przegryzie tym razem czy nie przegryzie?"

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izaA pisze:A Babcia nie z charakterm, skoro paluchy do takiej małej mordki wpycha?
Tabletka sama do mordki jakoś wejść nie chciałaMariaD pisze:izaA pisze:A Babcia nie z charakterm, skoro paluchy do takiej małej mordki wpycha?
Babcia pewnie lubi dreszczyk emocji i falę adrenaliny: "przegryzie tym razem czy nie przegryzie?"![]()
Przeczytałam: "księciem"izaA pisze:Uprzejmie donoszę, że nowy domek Bravika zachwycony kocięciem...
Kicorek pisze:Dziś wygrał topiony serek - tabletka zniknęła w paszczy piranii nie wiadomo kiedy![]()
MariaD pisze:Kicorek pisze:Dziś wygrał topiony serek - tabletka zniknęła w paszczy piranii nie wiadomo kiedy![]()
Mój patentkremowy Edamer najlepszy.
skaskaNH pisze:P.s. Ten patent z serkiem jest niezły, muszę wypróbować
Kicorek pisze:Pokażcie kotom coś na wabia, to zapozują, chyba że natychmiast się na to rzucą![]()
Kicorek pisze:Na odchodnym elektryk postraszył mnie, że jeszcze mają być wymieniane rury gazowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 44 gości