Moderator: Estraven
dellfin612 pisze:Rufusek nie został wykastrowany pewnie ze względu na wiek?
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów (S. Lem)
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów (S. Lem)casica pisze:Ale może jednak najpierw dokończyć robienie "przeglądu", wzmocnić i doleczyć co jest do doleczenia, a później przenieść do nowego domku? Może zbyt dużo gwałtownych zmian dla takiego staruszka?
Taranis pisze:Tak właśnie planujemy ale... boję się, czy biedaczek dożyje. Z tego, co doczytałam, był w potwornym stanie i zaniedbany, Anita5 wie lepiej, czy dochodzi do siebie. Domek już jest, teraz kciuki za to, żeby go doczekał.
Rufusku, za TM nie będziesz miał fajniej niż u Joli, spróbuj nowego życia i trzymaj się mocno!
berni pisze: nie no bez dramatycznych tonów prosze
Obecnie Rufus jest w najlepszych rękach i mimo zaniedbania to raczej umierający nie jest.
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów (S. Lem)anita5 pisze:casica pisze:Ale może jednak najpierw dokończyć robienie "przeglądu", wzmocnić i doleczyć co jest do doleczenia, a później przenieść do nowego domku? Może zbyt dużo gwałtownych zmian dla takiego staruszka?
Żadnych zmian, leczymy, kurujemy, doglądamy...
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów (S. Lem)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bizkopt, Google [Bot] i 37 gości