Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Satoru pisze:a ja poproszę kota do adopcji wirtualnej, wybór losowy:)
Witam Serdecznie Satoru. Kotek ma na imie Szczurek. Ma cztery lata. Imie oczywiście możesz nadac sama wedlug gustu. Nazwalam go Szczurek bo zostal znaleziony w tym samym czasie co Myszka i razem się wychowaly na mojej działce. Zawsze razem jadły i spały. Póżniej ich drogi trochę się porozniły zwłaszcza po wysterylizowaniu Myszki. Ale Szczurek przychodzi zawsze i czeka na swoja porcje. Swego czasu był lekliwy w stosunku do dwoch innych kocurkow w tym Czarusia. Teraz widze jednak że nie daje za wygrana i uparcie walczy spokojem o swoje miejsce. Jak przyjeżdżam śpi twardo w altance i nie daję sie przepedzic innym kotom. Poszedl chyba w sledy Kapsla ktory tez wygrywa z kocurami swoja upartoscia i wytrwałoscia. Polega to na tym że Kapsel stosuje metode nic nie widze, nic nie slysze ,nic mnie nie obchodzi. Chce sie najesc i polozyc w cieplym.I jakos przetrwac te mrozne dni.Szczurek jest bardzo przyjaznie nastawiony i uwielbia glaskanie. Pozdrawiam Serdecznie SatoruSatoru pisze:och jaki piękny buras! A jak ma na imię ten puchacz?:D
Witam Bardzo Serdecznieaglo pisze:Wezmę przykład z Satoru - poproszę o "swojego" Wirtuala
Użytkownicy przeglądający ten dział: nyoe i 88 gości