Dziewczyny OB nie badałam lab nie jest w stanie teraz zrobić w ciągu godziny wyników OB przez co są one ten tego oszukane. Najważniejsze wyniki wpisała Tufcio! Dzięki... co ja mogę powiedzieć, ja powiedziałam, że z tej okazji się upiję... myślę, że jest to jedna z niewielu okazji kiedy cała knajpa wznosiła toast za zdrowie kota. Kota Quazimoda!!!!

Kumpel się śmiał, że tylko telewizji nie zawiadomiłam. Lab był czynny do 21, my wyniki dostaliśmy po 21.20! Nieważne, ważne jakie one są. Mega spadły! Nie wiem nawet jakie są elektrolity jak to usłyszałam samą wiadomością upiłam się ze szczęścia. A elektrolity podobno są niewiele ponad normę... niemal w normie
kurde, jeszcze to do mnie nie dociera. A Qua po prostu sobie mruczy na moich kolanach, mój mały cudny kochany kotek. Wetka przez tel. powiedziała mi tylko, że jeszcze przez tydzień kroplówka, a później co najwyżej podskórne. Dzisiaj jednak przerwa kroplówkowa i dopiero jutro wracamy, Szkoda, że jutro jej nie będzie, bo chyba cieszyła się jak ja!!!