Ludzie, ależ tam zimno w tym Kłaju, kuuuurcze

z tego mrozu zapomniałam wziąć gazetę z Wielopola, marzyło mi się domowe ciepełko ... a te bidusie tam zostały .... czy zobaczymy je w sobotę...?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BarbAnn pisze:jest seteczka
przenosimy sie do watku kotow z klaja?
Tweety pisze:BarbAnn pisze:jest seteczka
przenosimy sie do watku kotow z klaja?
założę nowy, ogólny, wieczorem.
Jest pierwszy odzew w ślad za artykułem. pewna pani ma sfinansować kilka sterylek
noemik pisze:Mam Panią, która szuka kotki ok. 2-letniej (może być ciut młodsza lub starsza), miziastej, pso i kotolubnej.
Pani miała kotkę, umarła na nerki
Ma kocurka 2-letniego rasowego z papierami, który jest teraz strasznie smutny. I dlatego Pani chce kotkę,żeby razem się chowały.
Jakieś pomysły?
Zastanawiam się nad moją Korą, ale ona jest jeszcze lękliwa. I przed sterylką.
Wczoraj Kropka miała odwiedziny, zobaczymy czy coś z tego wyniknie.
Tweety pisze:noemik pisze:Mam Panią, która szuka kotki ok. 2-letniej (może być ciut młodsza lub starsza), miziastej, pso i kotolubnej.
Pani miała kotkę, umarła na nerki
Ma kocurka 2-letniego rasowego z papierami, który jest teraz strasznie smutny. I dlatego Pani chce kotkę,żeby razem się chowały.
Jakieś pomysły?
Zastanawiam się nad moją Korą, ale ona jest jeszcze lękliwa. I przed sterylką.
Wczoraj Kropka miała odwiedziny, zobaczymy czy coś z tego wyniknie.
Majka od Miuti, jest z psami i kotami, Dalia od Marka, kot papuzi naramienny, tak samo mieszka z psem i kotami
Tweety pisze:zgadza się, Dalia co prawda młodsza ale pies przetestowany, no i panna siedzi głównie na człowieku , znaczy na ramieniu gdzie sama się pakuje
BarbAnn pisze:Panie Marku ja bardzo przepraszam ze wczoraj nie zdązylam, moglam pana cmoknąc w zderzak-pan wyjezdzal ja przyszlam ale tak to jest
jak sie zmienia wlasciciel i wszyscy dostaja regularnego p.....i trzyma sie pracownikow na wszelki wypadek w pracyabotak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 657 gości