K-ów,część kotów z Kłaja nadal czeka na pomoc na mrozie:-(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 06, 2009 8:21

BarbAnn pisze:kto sie zajmuje allegro?

Kastapra
ObrazekObrazekObrazekObrazek

cincian

Od: Pt paź 10, 2008 9:44

Post » Wto sty 06, 2009 9:04

Proszę o wystawienie na allegro
Rysai i Tobiego
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Wto sty 06, 2009 11:01

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto sty 06, 2009 11:10

Merci za zdjęcia.
Ja rozumiem i absolutnie nie poganiałam tylko pytałam, bom mało cierpliwa.
No to ja podeślę teksty o kociastych.
Tweety, czy ta Pani z Wołomina jest na poważnie zainteresowana Kostem?
Czy mogę do niej zadzwonić i opowiedzieć o K, a może choć mail napisać, żeby mogła poznać Kostucha zanim podejmie decyzję?
Wielopolanie obsłużeniu porannie.
X

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto sty 06, 2009 11:23

lutra pisze:Merci za zdjęcia.
Ja rozumiem i absolutnie nie poganiałam tylko pytałam, bom mało cierpliwa.
No to ja podeślę teksty o kociastych.
Tweety, czy ta Pani z Wołomina jest na poważnie zainteresowana Kostem?
Czy mogę do niej zadzwonić i opowiedzieć o K, a może choć mail napisać, żeby mogła poznać Kostucha zanim podejmie decyzję?
Wielopolanie obsłużeniu porannie.
X

tak, ona go chciała nawet bez zdjęć, byle był buranio a to, że kot ze schronu raz wzięty, potem zwrócony i znowu zabrany to już wystarczyło do podjęcia decyzji.

Po południu Marek przełoży kolejne dwa kocury do pokoju lewego czyli gdzie rano się towarzystwu zabiera żarełko a nie daje :wink:

Tweety

Post » Wto sty 06, 2009 12:30

markopolo00 pisze:Proszę o wystawienie na allegro
Rysai i Tobiego
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Do dziewczyn od ogłoszen, jesli dostałyście maila od Marka, jest mała pomyłka: Rysio to białasek, Tobi marmurkowy. Są już dawno ogłaszane, ale następne ogłoszenia będe dawać w Markowym brzmieniu :) Wiemy coś więcej o charakterkach kociuchów

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Wto sty 06, 2009 14:27

jadę wieczorem do Kłaja, dzwonił właśnie p. Jan, źle się tam dzieje przez te mrozy :cry: :cry: :cry:

Tweety

Post » Wto sty 06, 2009 14:49

sobie zagladam, a tu hotel koci na tym Wielopolu pelna geba ... a moze i schronisko :) Tweety, ubierz sie MAXCIEPLO !! i jakis termos wezcie na te wyprawe .. powodzenia!

Diana-Sonia pozdrawia spod sekretarzyka, swiecac swoimi laserkami :) moze Laser ja nazwe !! ???? prosze o opinie :)
zo

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Wto sty 06, 2009 14:59

Tweety pisze:jadę wieczorem do Kłaja, dzwonił właśnie p. Jan, źle się tam dzieje przez te mrozy :cry: :cry: :cry:

O której się wybierasz?? Potrzebujesz pomocy?

kastapra

Post » Wto sty 06, 2009 15:12

kastapra pisze:
Tweety pisze:jadę wieczorem do Kłaja, dzwonił właśnie p. Jan, źle się tam dzieje przez te mrozy :cry: :cry: :cry:

pewnie będziemy tam koło 18:30- 19:00, jak nie masz co robić to możesz z nami pomarznąć :(

Tweety

Post » Wto sty 06, 2009 15:22

Tweety pisze:
kastapra pisze:

pewnie będziemy tam koło 18:30- 19:00, jak nie masz co robić to możesz z nami pomarznąć :(

Robić mam co :) ale chyba jest stan wyższej konieczności, a nie wiem jaki jest skład, dlatego pytam czy pomoc potrzebna, bo jak jedziesz sama z TZetem to możemy się przydać, chyba że jedzie ktoś jeszcze? i nie będziemy potrzebni?

kastapra

Post » Wto sty 06, 2009 15:25

kastapra pisze:
Robić mam co :) ale chyba jest stan wyższej konieczności, a nie wiem jaki jest skład, dlatego pytam czy pomoc potrzebna, bo jak jedziesz sama z TZetem to możemy się przydać, chyba że jedzie ktoś jeszcze? i nie będziemy potrzebni?

jedziemy tylko z TŻ, będzie p. Jan więc pomoc na pewno się przyda ale wiem, że to późno, daleko i zimno to nie chcę nikogo ciągnąć na siłę

Tweety

Post » Wto sty 06, 2009 15:27

Tweety pisze:
kastapra pisze:

Aga, ja koncze dzis prace o 16.30.

Jesli macie miejsce w aucie to moge jechac z Wami !!

Krzys, prawda ?? :P
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Wto sty 06, 2009 15:29

Tweety pisze:
kastapra pisze:

jedziemy tylko z TŻ, będzie p. Jan więc pomoc na pewno się przyda ale wiem, że to późno, daleko i zimno to nie chcę nikogo ciągnąć na siłę

To w takim razie jedziemy, p. Jan z całym szacunkiem czasami przeszkadza :P. Tylko my tam mozemy nie trafić wtedy jechałam z Kinyą, może umowimy sie na BP przy wylocie z Kraka, jesli jedziecie wielicką. Jesli sie nie zgramy czasowo to może moja wspaniała nawigacja mnie zaprowadzi;/ Oby nie tak jak ostatnią, przez drogę której juz nie ma...

kastapra

Post » Wto sty 06, 2009 15:31

kosma_shiva pisze:
Tweety pisze:
kastapra pisze:

Aga, ja koncze dzis prace o 16.30.

Jesli macie miejsce w aucie to moge jechac z Wami !!

Krzys, prawda ?? :P

A koty co? znow w bagazniku będa wracac jak ostatnio :P Ile macie transporterków? Ja mam tylko jeden :(

kastapra

[poprzednia][następna]