BarbAnn pisze:kto sie zajmuje allegro?
Kastapra
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Merci za zdjęcia.
Ja rozumiem i absolutnie nie poganiałam tylko pytałam, bom mało cierpliwa.
No to ja podeślę teksty o kociastych.
Tweety, czy ta Pani z Wołomina jest na poważnie zainteresowana Kostem?
Czy mogę do niej zadzwonić i opowiedzieć o K, a może choć mail napisać, żeby mogła poznać Kostucha zanim podejmie decyzję?
Wielopolanie obsłużeniu porannie.
X
Tweety pisze:jadę wieczorem do Kłaja, dzwonił właśnie p. Jan, źle się tam dzieje przez te mrozy![]()
![]()
kastapra pisze:Tweety pisze:jadę wieczorem do Kłaja, dzwonił właśnie p. Jan, źle się tam dzieje przez te mrozy![]()
![]()
O której się wybierasz?? Potrzebujesz pomocy?
Tweety pisze:kastapra pisze:Tweety pisze:jadę wieczorem do Kłaja, dzwonił właśnie p. Jan, źle się tam dzieje przez te mrozy![]()
![]()
pewnie będziemy tam koło 18:30- 19:00, jak nie masz co robić to możesz z nami pomarznąć
kastapra pisze:
Robić mam coale chyba jest stan wyższej konieczności, a nie wiem jaki jest skład, dlatego pytam czy pomoc potrzebna, bo jak jedziesz sama z TZetem to możemy się przydać, chyba że jedzie ktoś jeszcze? i nie będziemy potrzebni?
Tweety pisze:kastapra pisze:Tweety pisze:jadę wieczorem do Kłaja, dzwonił właśnie p. Jan, źle się tam dzieje przez te mrozy![]()
![]()
pewnie będziemy tam koło 18:30- 19:00, jak nie masz co robić to możesz z nami pomarznąć
Tweety pisze:kastapra pisze:
Robić mam coale chyba jest stan wyższej konieczności, a nie wiem jaki jest skład, dlatego pytam czy pomoc potrzebna, bo jak jedziesz sama z TZetem to możemy się przydać, chyba że jedzie ktoś jeszcze? i nie będziemy potrzebni?
jedziemy tylko z TŻ, będzie p. Jan więc pomoc na pewno się przyda ale wiem, że to późno, daleko i zimno to nie chcę nikogo ciągnąć na siłę
kosma_shiva pisze:Tweety pisze:kastapra pisze:Tweety pisze:jadę wieczorem do Kłaja, dzwonił właśnie p. Jan, źle się tam dzieje przez te mrozy![]()
![]()
Aga, ja koncze dzis prace o 16.30.
Jesli macie miejsce w aucie to moge jechac z Wami !!
Krzys, prawda ??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, Google [Bot] i 660 gości