Witam wszystkich i tym razem z Łagowa a nie z Konina.. przygnaliśmy tu dzisiaj po tym jak się dowiedziałam że moje kochane ptaszorki dokarmiane na zimę / latem dokarmiaja się same głównie czereśniami i wisniami z ogrodu...

nie maja już nic do jedzenia... więc cały bagażnik margaryny, płatków owsianych, kaszy i przede wszystkim słonecznika i wio.. w drogę.. Ptaszory faktycznie pusto maja, mróz, śnieg przysypał im wszystko na ogrodzie więc siedzialam w kuchni i robiłam im zapasy do wiosny... jutro już z domku wstawię parę fotek, teraz mam internet bezprzewodowy więc niewiele się z niego wycisnie.
Izo, ja za Patryczkowe badania zapłacę. Powinnam też we wtorek dostac zamówienie z Animalii i ten Feliway, zmieniłam na dyfuzor bo Sarra napisała że spray jest do kitu. Jak tylko będę miała to zaraz Ci wyślę.
Minik
Maelen
ja w Koninie też mieszkam w wynajętym... jak szukałam to pierwszą moją informacją było że mam koty i się ich nie pozbędę. Szukałam dość długo ale z moim mieszkaniem było jak z wieloma domkami stałymi dla kotów - warto było poczekać... mieszkanko super, własciciele też a ja tylko raz w roku czuję że to nie jest moje / odstępne płacę raz w roku za całe 12 miesięcy/. I tak mieszkamy sobie z kotami już jedenasty rok..
Izo
czyli parę dni temu te 98 puszek to było od Maelen a nie od nifredil i agiis.. oj, jak dobrze że zebrało się parę osób które takie zamówienia zrobiły, zawsze jest to komfort z takim zapasem..
A u lekarza dzisiaj byłas?
Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)
MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!