A Aleks wraca jeszcze do lecznicy, czy już zostaje w domu?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:A ja poproszę o zmianę tytułu.![]()
A Aleks wraca jeszcze do lecznicy, czy już zostaje w domu?
Aleksandra59 pisze::oops:Z tego wszystkiego zapomniałam
podziękować Basi i Jej rodzince za czułą opiekę nad Alusiem
![]()
Basiu - Aluś i ja dziękujemy Ci bardzo i zapraszamy na odwiedzinki, kiedy tylko będziesz miała ochotę![]()
barba50 pisze: Już tęsknimy za AlusiemCałą czwórką
Był u nas 10 dni, wiedzieliśmy, że jest przelotem, ale to takie kochane stworzonko, że trudno było się nie przywiązać
![]()
Powodzenia
Aleksandra59 pisze:barba50 pisze: Już tęsknimy za AlusiemCałą czwórką
Był u nas 10 dni, wiedzieliśmy, że jest przelotem, ale to takie kochane stworzonko, że trudno było się nie przywiązać
![]()
Powodzenia
Myślę, że Aluś też tęskniTrochę pozwiedzał mieszkanie w poszukiwaniu jedzonka, troszeczkę się pobawił, ale potem wlazł na mnie i teraz śpi mi na ramieniu, pod polarkiem. A ja piszę jedną ręką
![]()
Masuję też burzusio Alusia - czasami mocno "zagazowana" jestem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Martwi mnie grak qupala i sioo, jednak Aluś stres przeżył - także na razie bez nerwów
Aleksandra59 pisze:Fałszywy alarm - Aluś po prostu w kuchni wielkiego qupala zrobił![]()
Zastanawia mnie tylko dlaczego tak mordkę darł przed zrobieniem qupala
![]()
Chyba ciekawa noc mnie czeka![]()
![]()
![]()
Agn pisze:Aleksandra59 pisze:Fałszywy alarm - Aluś po prostu w kuchni wielkiego qupala zrobił![]()
Zastanawia mnie tylko dlaczego tak mordkę darł przed zrobieniem qupala
![]()
Chyba ciekawa noc mnie czeka![]()
![]()
![]()
Niektóre [zwłaszcza maluchy] tak mają.To chyba coś w rodzaju wołania: 'mamo, mamo, zobacz co mi się udało zrobić!'.
[
Co nie zmienia faktu, że mnie się zawsze wydaje przy takich okazjach, że coś je boli...]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter i 175 gości