Wątek tymczasów. Iskierka s.7. w DS s.91

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 28, 2008 16:26

Ojej, ależ tu nowości! Trzymam kciuki za Orionka - na pewno da sobie radę tylko potrzebuje czasu... Ale ja myślę że w końcu wyluzuje. I uzna nowy domek za swój! A póki co niech siedzi sobie za tą szafą w spokoju...

A co tam u Milki i jej siostry Milenki? Bo Penelopka mnie tu czasem podpytuje co u jej krewniaczek ;) One znalazły już domek? Nie dałaś ich do tego domku, co to się kotki pochowały jak ci Państwo przyszli? Bo kurcze, ja tak sobie myślę, że moja Penelopka też nie była specjalnie chętna na głaski jak my przyszliśmy i się raczej zaszywała w kącik... A teraz to miziak nad miziaki i naprawdę świata poza mną nie widzi...

I jeszcze jedno... Delfin jak ja mam zagłosować na ten Konstancin? Bo coś mi się knoci na tej stronie co podałaś linka... Próbuję i nic. Ja to w ogóle zdolna inaczej jestem jakaś... Ehhh... Muszę się zarejestrować na tamtym forum? Bo rozumiem że nick i hasło stąd nie zadziała? :oops: I czy kliknąć gdzieś w ankiecie czy po prostu wpisać się w wątku, że "ja głosuje na konstancin" i to wystarczy ?

serotoninka

Od: Śro sie 27, 2008 21:00

Post » Nie gru 28, 2008 20:42

Orionek już zdecydowanie lepiej. :lol:
Łazi po całym dole, nawet wyszedł do przedpokoju gości żegnać. Tylko mam niestety podejrzenia, że jednak hormony w nim ciągle buzują po w sposób szczególny łazi za dziewczynkami, a one tego nie lubią (i dobrze). Mam tylko nadzieję, że z tego nic nie będzie bo one jeszcze nie są sterylizowane. O właśnie Minu na niego strasznie nasyczała bo wlazł do jej koszyczka i to do tego, który ona dopiero co sobie zdobyła.
Serotoninka - a propos głosowania, to trzeba się zarejestrować na forum (tylko w krakwecie nie wystarczy), a potem to trzeba wejść do wątku o głosowaniu i tam kliknąć na ankietę do wypełnienia. Ale się nie martw, ja też miałam problem, ale jakoś doszłam co trzeba zrobić.

Bionika

Od: Nie lis 02, 2008 19:22

Post » Nie gru 28, 2008 23:39

Bionika pisze:Orionek już zdecydowanie lepiej. :lol:

będzie jeszcze lepiej :ok:
tylko trochę czasu chłopak potrzebuje
moze udaje że taki zawstydzony i nieśmiały jest i taki grzeczniutki 8) na początku :twisted:

trzymam kciuki za dalszą adaptację
Bionika piękny chłopak Wam sie trafił :P

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Pon gru 29, 2008 0:54

serotoninka pisze:A co tam u Milki i jej siostry Milenki? Bo Penelopka mnie tu czasem podpytuje co u jej krewniaczek ;) One znalazły już domek? Nie dałaś ich do tego domku, co to się kotki pochowały jak ci Państwo przyszli? Bo kurcze, ja tak sobie myślę, że moja Penelopka też nie była specjalnie chętna na głaski jak my przyszliśmy i się raczej zaszywała w kącik... A teraz to miziak nad miziaki i naprawdę świata poza mną nie widzi...

Tym osobom nie wydałam żadnych kotów, bo to nie była kwestia, że jakieś sie pochowały.
One w ogóle gości nie zaakceptowały.

Milenka i Morka (albo Milka) są razem w tak młodym domu jak i Wasz,
pod równie doskonałą opieką. Przekaż to proszę Czarnulce, może się nie martwić.
Przy okazji ciepłe buziaczki dla Twojej paczki :love:

Natomiast ich mama po pierwszych dniach nawoływania dzieci i stanu osowienia,
okazała się być koteczką młodziutką tak ciałem jak i duszą.
Bawi i skacze prawie jak kociak, jest miła, pogodna, miziasta ...
Cud dziewczynka. Jutro jedzie na sterylizację.

serotoninka pisze:...jak ja mam zagłosować na ten Konstancin?

to tak jak napisała Bionika.
Dodatkowo zadaj pytanie w samym wątku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=85403
dziewczyny na pewno i szybko odpowiedzą, pokierują
i zapewniam, że z dużą cierpliwością :lol:
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Pon gru 29, 2008 8:54

dellfin612 pisze:to tak jak napisała Bionika.

Dzięki Wam! Już dałam radę! TŻ już też zarejestrowany i zaraz odda głos z pracy! ;)

serotoninka

Od: Śro sie 27, 2008 21:00

Post » Pon gru 29, 2008 23:58

serotoninka pisze:Dzięki Wam! Już dałam radę! TŻ już też zarejestrowany i zaraz odda głos z pracy! ;)

Obrazek

Bionika, jak dzisiejszy dzień przeżyły kociaki? Jak sobie dają radę?
Obrazek Obrazek

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Post » Wto gru 30, 2008 0:38

Byłam dzis dość zajęta i w związku z tym nie miałam za dużo czasu na obserwacje i przejmowanie się. Orionek ogólnie ma się chyba niezle. Łazi po domu nawet juz na samą górę zawedrował. Zajął koszyczek Zazu. :? Ale ciągle w chwilach niepewności ucieka za kanapę, ale zaraz potem wyłazi. Na mizianki jeszcze sam nie przychodzi (był na dwa krótkie razy dziś)ale już daje sie miziać. O, właśnie położył się na kanapie obok, ale jak mój syn usiadł obok i chciał go miziać, to poszedł za kanapę.
Jeśli chodzi o relacje z dziewczynami (kocimi, bo z ludzkimi jest OK) to dziś stali z Zazu nosem w nos i dla odmiany Orionek poznawał ją od tej strony i wszystko było OK, ale jego niestety bardziej interesuje zupełnie przeciwległa jej strona, a tym to ona już nie była zainteresowana i nakrzyczała na chłopca. Ale może wszystko się jakoś uspokoi. Będziemy cierpliwie czekać.

Bionika

Post » Wto gru 30, 2008 19:14

proponuję dać jemu i Wam jeszcze najwyżej 2 dni.
Jeśli nie zaakceptujecie go, przyjadę po niego.
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Śro gru 31, 2008 15:49

mam ograniczony dostęp do neta :( :roll:
dopiero doczytuję i jak zawsze kciuki trzymam :)
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Śro gru 31, 2008 22:52

A ja sylwestrowo życzę Pani, żeby wszystkie Pani tymczasy znajdowały w tym Nowym Roku szybko jak najlepsze domki, a Pani żeby udało się znaleźć trochę czasu dla siebie, a wszystkim dużo uśmiechu i radości, no i jednak zdrowia bo bez tego to nic nie ma. :lol: :kitty:

Bionika

Post » Czw sty 01, 2009 1:09

Dziękuję :lol:

Wszystkim życzę w Nowym 2009 Roku

dużo zdrowia, serca miłości pełnego
sukcesów i śmiechu szczerego

Obrazek

a dla naszych milusińskich i podopiecznych
wszystkich dni spokojnych, sytych i bezpiecznych

Obrazek
Ostatnio edytowano Sob sty 03, 2009 11:25 przez delfinka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Czw sty 01, 2009 15:07

Wszystkiego NAJ w Nowym Roku :balony: :balony: :balony:
świetne obrazki :1luvu: mam nadzieję, że się nie strzelisz focha jak wkleję te same 8) :lol: :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
później jeszcze coś dodam, a na razie muszę spadać :(
:ok: :ok: :ok: :balony: :balony: :balony: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Post » Sob sty 03, 2009 11:33

Trudne dni za mną, nie było jak przysiąść do komputera.

W domu trochę się rozluźniło.
I rezydenci i tymczasy odetchnęły do tego stopnia,
że nawet przybycie na parę dni kotów na przechowanie niespecjalnie je zdołowało

siedziały pod drzwiami łazienki i z ciekawością zaglądały przez dziurki,
wciskały łapeczki w szparę pod drzwiami
i rzucały mi spojrzenia typu no pokaż co tam chowasz
:wink:
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Sob sty 03, 2009 16:44

:ryk: :ryk: :ryk: :1luvu: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Post » Pon sty 12, 2009 12:31

Podnosimy!!

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

[poprzednia][następna]