kosma może Ty przygarniesz Frania
on bardzo teskni za ludzką reką
lgnie do człowieka jak mucha do lepu
Moderator: Estraven
BarbAnn pisze:myslę że zasluguje na swoją szanse
odstawisz też Panterkę do nowego domu?anna09 pisze:Wróciłam do Krakowa, więc można mnie uwzględniać w grafiku odwiedzin na Wielopolu (na razie nie nadrobiłam zaległości w wątku, więc nie wiem, na kiedy jest ktoś potrzebny - w każdym razie jestem do dyspozycji).
Tweety pisze:anna09 pisze:Wróciłam do Krakowa, więc można mnie uwzględniać w grafiku odwiedzin na Wielopolu (na razie nie nadrobiłam zaległości w wątku, więc nie wiem, na kiedy jest ktoś potrzebny - w każdym razie jestem do dyspozycji).
witam z powrotem, mam nadzieję, że święta miło upłynęły w rodzinnej atmosferze![]()
W pierwszym poście jest grafik, można przebierać w dyżurach, bo sporo nieobsadzonych
kastapra pisze:chyba za wczasu pochwaliłam Tonie...dobija się ostro do łazienki w której jest Tara...WYRWAŁA KRATKE w drzwiach!!!! Moze oddali ja bo dewastowała????.....
Tweety pisze:kastapra pisze:chyba za wczasu pochwaliłam Tonie...dobija się ostro do łazienki w której jest Tara...WYRWAŁA KRATKE w drzwiach!!!! Moze oddali ja bo dewastowała????.....
Przecież Tonia była u mnie dłuższy czas, jest bardzo grzeczna i spokojna
anna09 pisze:Tweety pisze:anna09 pisze:Wróciłam do Krakowa, więc można mnie uwzględniać w grafiku odwiedzin na Wielopolu (na razie nie nadrobiłam zaległości w wątku, więc nie wiem, na kiedy jest ktoś potrzebny - w każdym razie jestem do dyspozycji).
witam z powrotem, mam nadzieję, że święta miło upłynęły w rodzinnej atmosferze![]()
W pierwszym poście jest grafik, można przebierać w dyżurach, bo sporo nieobsadzonych
Święta minęły miło dla większości obecnych w domu... nie były takie dla kota rezydenta, któremu zwaliły się dwa potężne kocury![]()
To ja na początek mogę obstawić niedzielę, 4.01, rano i wieczorem.
Watęk nieco przejrzałam i o ile się orientuję, należy zajrzeć również do pomieszczenia po lewej stronie

Tweety pisze:BarbAnn pisze:myslę że zasluguje na swoją szanse
Basieńko, dzięki za tę wizytęodstawisz też Panterkę do nowego domu?
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 40 gości