Chyba tak dlugo i z takim napieciem nigdy nie siedzialam u weta.
Ani36 bardzo dziekuje za wsparcie duchowe, dowiezienie, przywiezienie i gnebienie doktora.
Zaczelismy od ogolnego przebadania Bodzia. Zagladanie w oczy, macanie brzucha, osluchanie pracy serca.
Pozniej morfologia. Z dwoch przednich lapek nic nie lecialo, z tylnej doktor wycisnal troche krwi na badanie morfologiczne.
Pozniej ogromne napiecie i wyczekiwanie na wyniki.
Dr Poplawski caly czas byl mocno skupiony, sluchal co do niego mowie, chociaz czasami odnosilam wrazenie, ze mnie w ogole nie slucha.
Po wyniku morfologii doktor zmienil sie na twarzy. Pojawil sie usmiech

Morfologia jest rewelacyjna! Wyniki biochemi z soboty rowniez dobre.
Bodzio cierpi na powazna depresje

Owszem, stan zapalny trzustki byl ale antybiotyk, jak i rowniez homeopatia bardzo mu pomogly

Nie ma zadnego stanu zapalnego

jedynie dusza Bodzia jest chora

Mam wrazenie, ze sie do tego przyczynilam. Ostatnie miesiace byly dla mnie trudne, sa nadal trudne.
Jestem bardzo mocno zwiazana emocjonalnie z Bogdankiem. Byl ze mna w czasie mojego malzenstwa, w czasie kiedy moj ex nas olal. Bogus zawsze potrafil mnie pocieszac, tylic sie, ocierac lzy kiedy plakalam.
Kocham wszytkie moje koty ale Bogus jest ta perelka...
Przez moj stres kotu rowniez sie udzielilo. Zaczal sie wylizywac

Pozniej strach i obawa o zycie malego Lesiaczka... pozniej cala masa moich zyciowych potyczek.
Nigdy nie przypuszczalabym, ze on je tak bolesnie odczuje

Bogus dostal relanium na pobudzenie apetytu. W sumie doktor zasugerowal, ze sama tez powinnam go lykac

Mam go nie meczyc kolejnymi diagnozami, mamy odpoczac obydwoje.
Mam go obserwowac, dostalam nr tel do doktora, w piatek mam zadzwonic.
Teraz bedziemy odpoczywac. Jeszcze postaram sie o leki homeopatyczne na poprawe apetytu, cos na stresiol i odpoczywamy.
Nie dawalo mi jednak spokoju co z chora trzustka i wymusialam USG

Do USG stanela dr Sabina i bardzo, bardzo cierpliwie tlumaczyla mi i Ani co widzi, jak widzi.
Trzustki nie bylo widac

Nereczki sa prawidlowo zbudowane, co prawda jedna zatluszczona wiec moga byc pomylka, ze zacieniona.
UFFFFFFFF... musze odpoczac, dla Bodzia w szczegolnosci. Kocham go najbardziej na swiecie ale skoro moj stes doklada mu wrazen to ja chce byc spokojna...
Sarra, tak to pety

Zaczelam bardzo duzo palic

Jesli cos przeoczylam to mam nadzieje, ze Ania36 dopisze. Mnie z wrazeniea, emocji juz kreci sie w glowie.
U weta zaplacilam 120zl. Bardzo dziekuje za wsparcie finansowe.
A najbardziej za to, ze byliscie ze mna, z Bogdankiem w tym ciezkim dla nas okresie.
PS> Doktor nie kazal ale ja i tak siusiu i kupe odniose do labolatorium