Czesio, Jożik, Mirmiś, Pola. - Prosimy o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 29, 2008 14:17

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Zero szacunku dla tradycji i świętości! Niewdzięczne stworzenia! :lol: Na marginesie, widok kota usiłującego pogryźć źdźbło sianka - bezcenny. :D
Aniada

Post » Wto gru 30, 2008 15:17

Cioteczki Kochane. Pragnę wszem i wobec obwieścić, że moja Szczoteczka obchodzi dziś pierwsze swe urodzinki!!

Zapraszamy na chwilkę wspomnień!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Aniada

Post » Wto gru 30, 2008 15:36

Jożiku kochany sto lat,stolat :balony: :dance: :birthday: :dance2: :balony:
Zyj nam długo i szczęśliwie swojej Dużej przyspażaj wiele radości
I jesli to mozliwe wróc do pisaneia Jozikowego pamiętnika :oops:
Obrazek

"Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś..." Antoine de Saint Exupery (Mały Książe)

Dolores

Od: Nie gru 02, 2007 19:46

Post » Wto gru 30, 2008 15:49

Jestem na Dużą śmiertelnie obrażony. Zafundowała mi urodzinkowy prezent, oj zafundowała! - wizytę u weta. Podobno goi się buziaczek i podobno jeszcze tylko troszkę zastrzyków dostanę. Mam urodzinową depresję. Gdy całkiem wyzdrowieję i odzyskam odpro... odporonowość, to mnie Duża wykąpie. Całkiem tak jak Mirmisia. Podobno pachnę kurzem, jakby mnie kto ze strychu przyniósł. Mam urodzinową depresję. Nie dostałem jeszcze prezentu. Podobno, jak wyzdrowieję całkiem, Duża też zabierze mnie do weta i chyba nie będę miał pomponików. Mam urodzinową depresję. Ciekawe, co pysznego zrobi mi Duża... Pisałem już, że mam urodzinową depresję????
Cioteczko Doroteczko, dziękuję za życzenia!
Aniada

Post » Wto gru 30, 2008 17:14

Jożiku kochany!W pewnym wieku urodzinowa depresja to norma.Mówię z doświadczenia.Czy jesteś już w "pewnym wieku"?Nic się nie martw,urodziny szybko miną i jutro po chandrze nie będzie ni śladu!Trzymaj się ciepło!Buziaczki (no,nie w biedny pysio...może w czółko?).

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Wto gru 30, 2008 17:30

Kochany Jożiku trzymaj się
Koniecznie trzeba porozmawiac z twoją Duża żeby nie robiła ci takich prezentów
Co innego gdyby dała ci tuńczyka w sosie własnym czy coś innego
Trochę się dziwię że nie zrobiłes tego w Wigilię no ale cóż
No bo jesli wizyta u weta to prezent to jaka według niej jest kara :roll:
Obrazek

"Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś..." Antoine de Saint Exupery (Mały Książe)

Dolores

Od: Nie gru 02, 2007 19:46

Post » Wto gru 30, 2008 18:10

Jożiku, sto lat i nawet jeszcze kwadrans :D
A depresją się nie martw ... zawsze mija tydzień po urodzinach :twisted:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto gru 30, 2008 18:49

Obrazek :D

Dużo zdrówka Jożiku ! Obrazek Obrazek
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto gru 30, 2008 18:50

Pamiętam te foteczki małej kuleczki, a tu taki mężczyzna z Jozika się zrobił :wink:

Wszystkiego dobrego puchatku :1luvu:

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Wto gru 30, 2008 19:24

Wszystkiego najlepszego ! :)
Życzyma ja i moje Koty :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto gru 30, 2008 19:35

Obrazek

Jeszcze chwila, jeden krok i wejdziemy w Nowy Rok,
Niech się życie z górki toczy,
Niech Ci wiatr nie wieje w oczy,
Spełnienia marzeń i
wielu wrażeń
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Wto gru 30, 2008 20:35

Kochany Jożiku ode mnie również życzenia urodzinowe: 100lat w zdrowiu i ze swoimi Dużymi :D
:balony: :birthday: :torte:
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Od: Pt gru 08, 2006 0:28

Post » Wto gru 30, 2008 21:45

Ale u nas dużo Cioć!!!! Jak się cieszymy!! Dolores, przysięgam, że nie czytając wcześniej Twego posta, kupiłam Jozikowi puszkę tuńczyka w sosie własnym :smiech3: :smiech3: :smiech3:
Długo nas nie było, bo po wecie pojechaliśmy jeszcze do mojej mamy. Wrzód zniknął Jożikowi z pysia. Teraz z niepokojem czekamy, czy nie będzie nawrotu. W razie czego, umawiamy się z doktorem Popiołem z Wrocławia na testy. Oby nie okazały się potrzebne.

Dziękujemy najserdeczniej za życzonka. Objedzony jubilat śpi aż chrapie. :lol: Amysiu - zdjęcie jak zawsze rozbrajające. DZIĘKI!!!
Aniada

Post » Wto gru 30, 2008 23:52

Jożiku słodziaczku dziwne prezenty urodzinowe daje Twoja Duża.Chyba nie chciałabym dostawać od Niej prezentów.Życzę Ci dużo,dużo zdrówka żeby nie robiły się te dziwne rzeczy na pyszczydełku,dużo głasków.
:balony: :dance: :birthday: :torte: :dance2:

Acha Kitka,Tajka bardzo żałują,że tak daleko mieszkasz bo wpadłyby na imprezę do takiego przystojniachy.Zabawiłyby się trochę póki jescze masz pompony. :lol:
Wzięłyby też ze sobą Bobika i Belkę to poganialibyście się trochę po salonach.
ObrazekObrazekhttp://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131880&p=7865586#p7865586

MAGDZIOL

Od: Wto paź 10, 2006 18:53

Post » Wto gru 30, 2008 23:56

Mi bardzo brakuje braciszków i siostrzyczek. Tak, tak! Czesio się zrobił Strasznie Dorosły i Mądry i nie chce się z nami bawić. Mirmiłek za to woli zabawki. Duża mówi, że on jest taki biedny kotek, który dopiero teraz poznaje świat i uczy się bawić. Czasem sobie poganiamy, ale rzadko. Troszku mi się nudzi, a moją jedyną towarzyszką jest ... oponka na brzuszku :oops:
Dziękuję Ciociu Magdziu! :1luvu:
Aniada

[poprzednia][następna]