Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Serniczek pisze:A tak na marginesie-jezeli stracimy nad tym wszystkim kontrolę ucierpią zwierzeta-dlatego mam wielkie watpliwości co do przeprowadzania tego w sposób jaki proponujecie.
Edzina pisze:Serniczek pisze:A tak na marginesie-jezeli stracimy nad tym wszystkim kontrolę ucierpią zwierzeta-dlatego mam wielkie watpliwości co do przeprowadzania tego w sposób jaki proponujecie.
Dlaczego uwazasz, ze ktos straci kontrole? Nie kazdy ma czas szukac, przebijac sie przez watki, pisac a za chwile dostac odpowiedz, ze kota juz od miesiaca nie ma.. I ja to rozumiem. Sa ludzie, ktorzy internet maja tylko przez okreslony czas, ktorzy np. w pracy nie moga korzystac, bo strony sa zablokowane, a w domu to juz nie maja czasu.
Jest chaos. I dla poczatkujacych to byloby duzym ulatwieniem. Jest tak np. w watku bialych, w watku starszych kotow, bylo w watku Wroclawskich persow. Ktos wchodzil, jesli kot mu sie spodobal i w dodatku mogl go przetransportowac, to pisal. Przeciez od tego, ze beda w jednym miejscu - nic im sie nie stanie, bo i tak kontaktowac sie musza z kims z forum i podpisac adopcje. A wydaje mi sie, ze aamms tez wolalaby rozmawiac o konkretach niz wciaz wysluchiwac pytan: "to jakie persy sa jeszcze do adopcji?" (sama zreszta nie raz ja pytalam, bo sie gubilam i nie wiedzialam gdzie i jaki kot jest do adopcji).
jolciaa113 jest jedna z osob, ktore pisaly do mnie w sprawie mojego persika. Kontakt przekazalam do aamms.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 59 gości