agul-la pisze: ja tak sobie myślę, że on nie miałby nic przeciwkoprzystojniak z niego i posiada jeszcze wszystkie męskie atrybuty
jako jeden z nielicznych kawalerów (właściwie jedyny - jeśli ciągle mówimy o kotach

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze: ja tak sobie myślę, że on nie miałby nic przeciwkoprzystojniak z niego i posiada jeszcze wszystkie męskie atrybuty
olesia.b pisze:Siedzę i śmieję się do Kreta (a raczej jego zdjęcia). Garfield też miał swoją maskotkę - chyba misia...
olesia.b pisze:Oczywiście muszę dodać, że Elegancio również wyszedłby cudownie na takim zdjęciu (chociaż on mi się raczej jawi w czerwonych koralach)
olesia.b pisze:Vadee, żałuj że nie zobaczyłaś jej miny, jakbyś powiedziała dla kogo ta wędlina...![]()
olesia.b pisze:My z mamą ciągle to przerabiamy jak kupujemy wołowinkę dla Burego. Sprzedawczyni spoko, ale miny "mamusiek" w kolejce...
vadee pisze:własnego syna, Ryszarda, chcesz oddać na pożarcie nimfo-pchełki??
olesia.b pisze:myślałam, że Elegant siedzi w spacerówce![]()
![]()
olesia.b pisze:A jeśli chodzi o Ryśka, to niech się chłopak uczy życia od starszych i bardziej doświadczonych
agul-la pisze:sam się odda i nie będzie musiała go długo prosić pewnie
olesia.b pisze:A ja chciałam powiedzieć, że dzisiaj odpadł mi guzik w jeansach, co podobno jest niemożliwe, a to oznacza, że poświąteczną dietę czas zacząć
efreja pisze:Vadee ja nie mogę spokojnie czyta twoich wypowiedzi![]()
![]()
![]()
Z Alanka, Brajanka po prostu popłakałam się ze śmiechu. To też moje ulubione imiona dla dzieci (może dodałabym jeszcze Omar).
efreja pisze:Dzisiaj byłam z Olą w w moim znienawidzonym sklepie - centrum handlowe Arkadia. Ola miała potrzebę zakupów więc jej towarzyszyłam. Chytrz sobie wymyśliłyśmy, że dziś pewnie będzie w sklepach pusto bo po świętach ludzie poszli do pracy (che,che). Ale okazało się, że byłyśmy w tzw. mylnym błędzie. Ludzi było więcej niż zwykle bo naród przez kilka dni był odcięty od zakupów i teraz ruszył ze zdwojoną siłą. Takich szybkich zakupów chyba nigdy jeszcze nie robiłyśmy - nienawidzę sklepów w centrach handlowych i kocham Allegro.
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 422 gości