Drombo vol. III - nowe zdjęcia - s.98! :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 29, 2008 22:00

agul-la pisze: ja tak sobie myślę, że on nie miałby nic przeciwko :twisted: przystojniak z niego i posiada jeszcze wszystkie męskie atrybuty :twisted:

jako jeden z nielicznych kawalerów (właściwie jedyny - jeśli ciągle mówimy o kotach :roll: )

olesia.b

Od: Nie sty 07, 2007 2:14

Post » Pon gru 29, 2008 22:02

zrobiłby furrorę w damskim towarzystwie :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Pon gru 29, 2008 22:05

olesia.b pisze:Siedzę i śmieję się do Kreta (a raczej jego zdjęcia). Garfield też miał swoją maskotkę - chyba misia...

ma się ten wdzięk Draculi 8)

olesia.b pisze:Oczywiście muszę dodać, że Elegancio również wyszedłby cudownie na takim zdjęciu (chociaż on mi się raczej jawi w czerwonych koralach :roll: )

Boszsz :roll: co za potwarz :lol:
Elegancki woli bardziej męskie gadżety: Obrazek Obrazek

olesia.b pisze:Vadee, żałuj że nie zobaczyłaś jej miny, jakbyś powiedziała dla kogo ta wędlina... :lol:

powiedziałam :lol: :lol: :lol:

olesia.b pisze:My z mamą ciągle to przerabiamy jak kupujemy wołowinkę dla Burego. Sprzedawczyni spoko, ale miny "mamusiek" w kolejce...

no chciałabym to zobaczyć, jakby któraś to skomentowała :lol: Efreja w akcji anty-anty-wędlino-kociej ;)

PS: ale mi się humor poprawił od czasu nowych planów sylwestrowych :D

vadee

Od: Wto lis 01, 2005 7:20

Post » Pon gru 29, 2008 22:06

własnego syna, Ryszarda, chcesz oddać na pożarcie nimfo-pchełki?? :lol:

vadee

Post » Pon gru 29, 2008 22:08

elegancki to taki typ sportowca i globtrottera zdecydowanie :lol:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pon gru 29, 2008 22:10

vadee pisze:własnego syna, Ryszarda, chcesz oddać na pożarcie nimfo-pchełki??

sam się odda i nie będzie musiała go długo prosić pewnie :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pon gru 29, 2008 22:10

myślałam, że Elegant siedzi w spacerówce :lol: :lol:

A jeśli chodzi o Ryśka, to niech się chłopak uczy życia od starszych i bardziej doświadczonych 8)

olesia.b

Post » Pon gru 29, 2008 22:14

olesia.b pisze:myślałam, że Elegant siedzi w spacerówce :lol: :lol:

:ryk:
tak, umawiam się czasem z innymi mamami z bloku i chodzimy z dziećmi na spacery. Elegancio poznał nowych kolegów, Alanka, Brajanka i Kewinka* ale zaczynam się bać, czy Elegancio rozwija się prawidłowo, inne dzieci w jego wieku już nie raczkują - co robić????

olesia.b pisze:A jeśli chodzi o Ryśka, to niech się chłopak uczy życia od starszych i bardziej doświadczonych 8)

Pchełka to raczej erotomanka-gawędziarka ;)

agul-la pisze:sam się odda i nie będzie musiała go długo prosić pewnie :D

APOKALIPSAAAAA!!! Obrazek

* mam ciężką alergię na tego typu imiona :D

vadee

Post » Pon gru 29, 2008 22:24

A ja chciałam powiedzieć, że dzisiaj odpadł mi guzik w jeansach, co podobno jest niemożliwe, a to oznacza, że poświąteczną dietę czas zacząć :)

olesia.b

Post » Pon gru 29, 2008 22:28

olesia.b pisze:A ja chciałam powiedzieć, że dzisiaj odpadł mi guzik w jeansach, co podobno jest niemożliwe, a to oznacza, że poświąteczną dietę czas zacząć :)

ostatnią dietę dawno temu zaczęłam, jak odpadły mi DWA guziki w DWÓCH parach jeansów :oops: to dopiero wstyd :lol:

a póki co nie mogę obkurczyć żołądka i jem chipsy o 22 :oops: za to w sylwestra marchewki ;)
i tequila! :twisted:

vadee

Post » Pon gru 29, 2008 22:29

Vadee ja nie mogę spokojnie czyta twoich wypowiedzi :lol: :lol: :lol:
Z Alanka, Brajanka po prostu popłakałam się ze śmiechu. To też moje ulubione imiona dla dzieci (może dodałabym jeszcze Omar).
Dzisiaj byłam z Olą w w moim znienawidzonym sklepie - centrum handlowe Arkadia. Ola miała potrzebę zakupów więc jej towarzyszyłam. Chytrz sobie wymyśliłyśmy, że dziś pewnie będzie w sklepach pusto bo po świętach ludzie poszli do pracy (che,che). Ale okazało się, że byłyśmy w tzw. mylnym błędzie. Ludzi było więcej niż zwykle bo naród przez kilka dni był odcięty od zakupów i teraz ruszył ze zdwojoną siłą. Takich szybkich zakupów chyba nigdy jeszcze nie robiłyśmy - nienawidzę sklepów w centrach handlowych i kocham Allegro.

efreja

Od: Pt lip 06, 2007 14:57

Post » Pon gru 29, 2008 22:35

no kogo my tu mamy!!! :D

efreja pisze:Vadee ja nie mogę spokojnie czyta twoich wypowiedzi :lol: :lol: :lol:
Z Alanka, Brajanka po prostu popłakałam się ze śmiechu. To też moje ulubione imiona dla dzieci (może dodałabym jeszcze Omar).

Obrazek
hamerykańskie imiona fantastycznie brzmią po polsku, zresztą w żeńskiej wersji także - nie mogę się zdecydować, czy wziąć na bierzmowaniu Dżesika, Andżelika czy może Nikola? Albo Dżasmina??

efreja pisze:Dzisiaj byłam z Olą w w moim znienawidzonym sklepie - centrum handlowe Arkadia. Ola miała potrzebę zakupów więc jej towarzyszyłam. Chytrz sobie wymyśliłyśmy, że dziś pewnie będzie w sklepach pusto bo po świętach ludzie poszli do pracy (che,che). Ale okazało się, że byłyśmy w tzw. mylnym błędzie. Ludzi było więcej niż zwykle bo naród przez kilka dni był odcięty od zakupów i teraz ruszył ze zdwojoną siłą. Takich szybkich zakupów chyba nigdy jeszcze nie robiłyśmy - nienawidzę sklepów w centrach handlowych i kocham Allegro.

ha! dziś ze szwagrem (bratem Tżta w każdym razie, nie znam się na tych zawiłościach genealogicznych ;) ) robiliśmy zakupy spożywcze w osiedlowym Kerfurze ;) tak długo, że Tż już wysyłał zgłoszenia do 'ktokolwiek widział, ktokolwiek wie' ;)
a co kupowałyścieee? :twisted:

vadee

Post » Pon gru 29, 2008 22:44

a ja się właśnie zorientowałam, że zapłaciłam polisę tz na stare konto ubezpieczalni!!! :strach: co teraz?przekierowali to sami na odpowiednie konto czy trzeba będzie odkręcać wszystko?
też jem chipsy, tym razem z nerwów 8O
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pon gru 29, 2008 22:44

Dzisiaj rozmawiałam z panią, która wzięła na tymczas tę bura kotkę. Sytuacja jest taka: dwa koty tej pani mieszkają na dole a kicia zaanektowała dla siebie całą górę domu i żadnego kota tam nie wpuszcza tylko broni "swojego" terenu. Przy metrażu mieszkania Oli taka izolacja byłaby chyba bardzo trudna. Widac tak miało byc.
Jak Ola będzie planowała dokocenie to napewnonic z tego nie wyjdzie.
Trochę ją znam i wiem, że to będzie jak z Beniem, jak znajdzie takiego biedaka i nie będzie wyjścia to będzie szybka decyzja - zostaje.
Agul-la te twoje kicurki tak szybko rosną, że poznac ich nie można - no piękności są :P :P :P
Vadee twoje dziewczynki jak zwykle piękne i pełne wdzięku (jak ich mama), a widzę, że Krecior znalazł żółtą miłośc swojego życia :roll: :roll: :roll:
Czy to ma jakiś podtekst polityczny?????

efreja

Post » Pon gru 29, 2008 22:50

To Ola głównie kupowała. Krem na dzień, krem pod oczy korektor i jakieś inne kosmetyki.
Oprócz tego sukienkę (śliczna bo klasyczna), jeansy i bluzkę ( mnie się nie podoba a jej przeciwnie) oraz sweter długi zapinany. U nas jest tak dziwnie, że w sklepie to ja namawiam ją do kupienia a nie ona mnie, żebym jej kupiła.

efreja

[poprzednia][następna]