Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Edzina pisze:Moze na pierwszej stronie? Odezwalo sie kilka chetnych domkow na mojego zboja i odsylam je na miau. Ale ciezko nowym przebrnac przez caly watek..
jolciaa113 pisze:chciałabym się zapytać gdzie obecnie przebywa kotka "885/08 6 letnia kotka w typie kota rasy norweskiej, oddana przez właścicieli, zrównoważony chrakter"??? mieszkam w Gdańsku i nie miałabym jak jej odebrać jeżeli mieszka bardzo daleko :/ byłabym chętna zaadoptować ją ale muszę jeszcze wiedzieć czy ma skłonności do ucieczek(mieszkam w domu) i czy może zostawać sama w domku na kilka godzin...
jolciaa113 pisze:a czy byłby jakiś możliwy dowóz? może ktoś by się wybierał na północ? bardzo by mi zależało....z kim mam się kontaktować odnośnie adopcji? W Gdańsku szukają domku dla perskiej kotki i tez napisałam, czekam na odpowiedź.... Odezwę się jeszcze jak tam i czy mogłabym przyjąć czarno-białą norweżkę
jolciaa113 pisze:a czy byłby jakiś możliwy dowóz? może ktoś by się wybierał na północ? bardzo by mi zależało....z kim mam się kontaktować odnośnie adopcji? W Gdańsku szukają domku dla perskiej kotki i tez napisałam, czekam na odpowiedź.... Odezwę się jeszcze jak tam i czy mogłabym przyjąć czarno-białą norweżkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości