ADOPCJE PUCHATKOWA II.. proszę o zamknięcie..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 29, 2008 11:08

mariii

Od: Wto lis 25, 2008 8:41

Post » Pon gru 29, 2008 12:34

Serniczku a moze by zrobic liste zbiorcza puchatkow do adopcji aktualnie??
Obrazek
Obrazek

Sabeena_

Od: Śro lis 12, 2008 16:30

Post » Pon gru 29, 2008 14:00

Zgadzam się jak najbardziej. Jak sama szukałam ciężko mi bylo coś takiego znaleźć i to jeszcze blisko mnie. Szczęście znalazło mnie samo.

mariii

Od: Wto lis 25, 2008 8:41

Post » Pon gru 29, 2008 17:53

Moze na pierwszej stronie? Odezwalo sie kilka chetnych domkow na mojego zboja i odsylam je na miau. Ale ciezko nowym przebrnac przez caly watek..
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Pon gru 29, 2008 18:22

Edzina pisze:Moze na pierwszej stronie? Odezwalo sie kilka chetnych domkow na mojego zboja i odsylam je na miau. Ale ciezko nowym przebrnac przez caly watek..

Jak się cieszę :D
Byłam pewna że nie nacieszysz się nim długo po tym jak się nim pochwaliłaś :love:

Nualla

Od: Pon paź 27, 2008 16:10

Post » Pon gru 29, 2008 18:26

jak jest ktoś chętny do zrobienia tego to proszę.....moim zdaniem wystarczy kontakt z Prezesem. Aamms ma to wszystko na bieżąco w głowie.I z tego co wiem wspaniale i bez najmniejszego problemu koordynuje wszelka pomoc także chcącym adoptowac kota.Można zawsze napisac pw do Aamms czy do mnie.Odpowiadamy zawsze.Generalnie nie mam nic przeciwko rozszerzaniu 1 strony ale pilnować ,aktualizować , odpisywac na pytania wszystkim,itd nie mam juz czasu.Mam też niejakie wątpliwości nt upubliczniania naszych kotów do adopcji..przeciez wiadomo,że są.Jesli ktoś chce wziąc kota-bez trudu nawiąże kontakt. Takie jest moje zdanie(nie twierdzę,ze mam wyłącznośc na rację) :?
Serniczek

Post » Pon gru 29, 2008 18:31

Serniczku, a może informacja dla zainteresowanych w pierwszym poście:

"Osoby chcące zaadoptować "persa" z odzysku proszę o wysłanie pw do aamms"?

Oczywiście, o ile aamms się zgodzi na takie rozwiazanie, choć uważam, że informacja o persach aktualnie do adopcji jest niegłupim pomysłem.
Byłoby też widać ile już znalazło domy.
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Pon gru 29, 2008 18:41

To niech Prezes decyduje....ja bym poprzestała na drogowskazie :?
Serniczek

Post » Pon gru 29, 2008 18:43

chciałabym się zapytać gdzie obecnie przebywa kotka "885/08 6 letnia kotka w typie kota rasy norweskiej, oddana przez właścicieli, zrównoważony chrakter"??? mieszkam w Gdańsku i nie miałabym jak jej odebrać jeżeli mieszka bardzo daleko :/ byłabym chętna zaadoptować ją ale muszę jeszcze wiedzieć czy ma skłonności do ucieczek(mieszkam w domu) i czy może zostawać sama w domku na kilka godzin...

jolciaa113

Od: Czw lis 27, 2008 20:44

Post » Pon gru 29, 2008 19:46

Serniczku, ja sama nie wiem, ale... jak zawitalam na miau nie wiedzialabym jak i gdzie szukac i ze trzeba do Cieie ew do aams... szukalam na zasadzie watku o konkretnym kocie... ale to juz niech bardziej doswiadczeni sie wypowiadaja...
Ostatnio edytowano Pon gru 29, 2008 20:23 przez Sabeena_, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

Sabeena_

Post » Pon gru 29, 2008 20:08

jolciaa113 pisze:chciałabym się zapytać gdzie obecnie przebywa kotka "885/08 6 letnia kotka w typie kota rasy norweskiej, oddana przez właścicieli, zrównoważony chrakter"??? mieszkam w Gdańsku i nie miałabym jak jej odebrać jeżeli mieszka bardzo daleko :/ byłabym chętna zaadoptować ją ale muszę jeszcze wiedzieć czy ma skłonności do ucieczek(mieszkam w domu) i czy może zostawać sama w domku na kilka godzin...

We Wrocławiu. Za blisko to to nie jest.

Nualla

Od: Pon paź 27, 2008 16:10

Post » Pon gru 29, 2008 20:34

a czy byłby jakiś możliwy dowóz? może ktoś by się wybierał na północ? bardzo by mi zależało.... :) z kim mam się kontaktować odnośnie adopcji? W Gdańsku szukają domku dla perskiej kotki i tez napisałam, czekam na odpowiedź.... Odezwę się jeszcze jak tam i czy mogłabym przyjąć czarno-białą norweżkę :)

jolciaa113

Od: Czw lis 27, 2008 20:44

Post » Pon gru 29, 2008 20:58

W sprawie adopcji persa kontaktuj sie z aams lub serniczkiem :wink:

A ja bylam u zirrael i widzialam piekne rude u niej na DT :dance:

rude jest :1luvu:
Obrazek
Obrazek

Sabeena_

Post » Pon gru 29, 2008 21:37

jolciaa113 pisze:a czy byłby jakiś możliwy dowóz? może ktoś by się wybierał na północ? bardzo by mi zależało.... :) z kim mam się kontaktować odnośnie adopcji? W Gdańsku szukają domku dla perskiej kotki i tez napisałam, czekam na odpowiedź.... Odezwę się jeszcze jak tam i czy mogłabym przyjąć czarno-białą norweżkę :)

kotki już nie ma w schronie...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pon gru 29, 2008 21:47

Sabeena jednak sie udało prawda???Jakos trafiłas,znalazłas i przeczytałas.I dotałas odpowiedz pozytywną.Dobrze,ze to troszke trwało bo Twoja determinacja była nam potrzebna.
jolciaa113 pisze:a czy byłby jakiś możliwy dowóz? może ktoś by się wybierał na północ? bardzo by mi zależało.... :) z kim mam się kontaktować odnośnie adopcji? W Gdańsku szukają domku dla perskiej kotki i tez napisałam, czekam na odpowiedź.... Odezwę się jeszcze jak tam i czy mogłabym przyjąć czarno-białą norweżkę :)

.Jolciaa- najpierw proszę cos o sobie napisać jakie warunki możesz zapewnic kotu,czy podpiszesz umowę adopcyjną , czy masz doświadczenie w pielegnacji kotka? Nasze koty wymagaja wielkiej troski......daj sie najpierw poznać.
Następna sprawa-kwesta transportu.....staramy sie pomagać,korzystamy z pomocy życzliwych-nierzadko poswięcających własny czas,wysiłek i pieniadze.To jest tylko mozliwe w ten sposób.Jeżeli dasz sie nam poznać ....na watku lub w prywatnej korespondencji zastanowimy sie jak Ci pomóc....
A tak na marginesie-jezeli stracimy nad tym wszystkim kontrolę ucierpią zwierzeta-dlatego mam wielkie watpliwości co do przeprowadzania tego w sposób jaki proponujecie. :?
Serniczek

[poprzednia][następna]