Moderator: Estraven
Mruczeńka1981 pisze:koteczki,które pozostały w schronie wyglądają na zdrowe i raczej będą żyć,jeśli czegoś nie złapią.
Yosia-dziękujemy,że wzięliście kotka "z tyłu",czyli z miejsca,gdzie nikt ich nie ogląda i nie mają większych szans na dom.Musimy się na tych kotkach z kociarni skupić,ponieważ przykład Lodzi pokazał,że nie jest to hotel dla zwierząt.
SKARBONKA ZAPRASZA!!!
SKARBONKA ZAPRASZA!!!
|Szylkrecia
Romek
Długouchy

Filusiopodobny
Tygrysek
Sylwester, wspaniały pieszczoch. Nie jest młody, ale może komuś dać jeszcze wiele lat radości z posiadania, kolankowego, bardzo zrównoważonego towarzysza. To piękny, duży kocur.
Drugi Dymek, ale jak patrzę na to uszko, to coś mi się wydaje, że to będzie Dymka...
Staruszka w klatce na leczeniu
Trzyłapka, ofiara wnyków. Nie dało się jej zrobić zdjęcia, bo mimo swojego kalectwa jest bardzo szybka i kręci ósemki wokół nóg, oraz wywala brzucha do głaskania jak tylko ma okazję. To fantastyczna kotka, bardzo proludzka.
SKARBONKA ZAPRASZA!!!

Krawaciara, bardzo miła kotka, ma ładne, białe ząbki, więc jest dość młoda. Jest jeszcze zdrowa, ma fajny charakter, szkoda skazywać ją na dożywocie w schronisku. DS pilnie poszukiwany.

SKARBONKA ZAPRASZA!!!
Supermodel
Szylkrecia 2
Po dokładnym przeliczeniu uszu wychodzi mi 5 sztuk. Obok stał drugi, taki sam, całkiem pusty koszyk
Wilczek, w życiu nie widziałam tak umaszczonego kota
Tri
Piłeczka, jest umaszczona jak piłka do nożnej. Znamy ją z wybiegu i izolatki, gdzie długo była z Calineczką bis. Teraz trafiła do garażu i jest wyraźnie przygaszona. DS pilnie poszukiwany! To fajna, oswojona kotka, szkoda jej na podwórko.

SKARBONKA ZAPRASZA!!!Mruczeńka1981 pisze:koteczki,które pozostały w schronie wyglądają na zdrowe i raczej będą żyć,jeśli czegoś nie złapią.
Yosia-dziękujemy,że wzięliście kotka "z tyłu",czyli z miejsca,gdzie nikt ich nie ogląda i nie mają większych szans na dom.Musimy się na tych kotkach z kociarni skupić,ponieważ przykład Lodzi pokazał,że nie jest to hotel dla zwierząt.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 62 gości