W domu placz i darcie wlosow bo wszystkie koty chca siedziec w kuchni .Wiadomo...w kuchni teraz duzo sie dzieje.Tak wiec zmiany wypuszczania musza byc czestsze Tu Norek przegladajacy reklamowke z zakupami :
A tu zalegajacy w kuchni ManiekKtóregoNiktNieChce :
Sprawy kotow podworkowych zalatwione urzedowo wiec moge dalej zajac sie przygotowaniami do swiat;)
Hej! Wesołych świąt dla wszystkich!!!!!!!!!!! Buziasy cieplasy dla Norka, Mańka, Melki i Ebiego!!!! I dla bezgłowego też!!! Kya życzę Ci żeby wszystkie dobre uczynki wróciły do Ciebie ze zdwojoną siłą
Dziekujemy pieknie za zyczenia Norek dostal wczoraj swoj pierwszy prezent pod choinke .Wlasciwie wszystkie koty dostaly taki sam ,po futrzanej pileczce z piorkami ale tak naprawde tylko Norek cieszyl sie z prezentu i szalal z nim caly wieczor;) Prawdziwy prezent czyli czyli drapak pojawi sie w domu dopiero po swietach ,mam nadzieje ze wszystkie koty beda mialy radoche A Wy kochani nie zrobcie tego co ja wczoraj wczoraj ....czyli nie przejadajcie sie;))))
Witam świątecznie!!! Wczoraj się nie przejadłam ale dziś to sie stanie... niestetey Jade w gości do szefowej więc rozumiecie... już mnie brzusio boli!!!
Slodkie lenistwo ....ech .Koty wsciekaja sie na zamykanie po pokojach.Maniek ambitnie zdziera tapete kolo drzwi u Mateusza . Ten kot musial miec niewesole zycie .Dopiero teraz pomalu uczy sie do czego sluza pileczki i ze za tym mozna ganiac. Chyba tez nie raz oberwal od wariata bo bardzo boi sie jak sie krzyknie na niego . Fajnie byloby znalezc w koncu dla niego staly dom ,najlepiej taki jak mial ten na wsi ,ze nie bylo tam zadnych samochodow .On zle znosi to siedzenie w jednym pokoju:(