Tunisia pisze:Z dobrych wieści: Lukrecja ze schroniska, której kilka osób kibicowało już w swoim domu

jak ja się cieszę! Kochana kitka, coś więcej wiadomo?
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Tunisia pisze:Z dobrych wieści: Lukrecja ze schroniska, której kilka osób kibicowało już w swoim domu
Never pisze:Tunisia pisze:Z dobrych wieści: Lukrecja ze schroniska, której kilka osób kibicowało już w swoim domu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jak ja się cieszę! Kochana kitka, coś więcej wiadomo?
Never pisze:tak.... ta, co tak mi na sercu leżała.... żeby tylko trafiła do najlepszego domku pod słońcem...
catalina pisze:Kinya pisze:Klusek przyłapany! To on załatwia się obok kuwetyDzisiaj sprzątałam u kociastych chyba przez dwie godziny i w tym czasie zauważyłam jak Klusek kręci się po pomieszczeniach w celu wiadomym. Wzięłam go i wpakowałam do wyszorowanej kuwetki z pięknym czyściuteńkim żwirkiem. I co? Za chwilę słyszę drapanie po podłodze, a obok kuwety leży kilka klocków. Najgorsze, że sika też na podłogę
Kinya to to jakiś psychiczny problem, bo ani u mnie ani u Tunisi nie robiła pozamoże jakies starcia z Wincentym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości