POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 22, 2008 13:48

Hej!!

Ponieważ we Władysławowie nie mam niestety internetu... a dziś jestem w Gdańsku tylko z przyczyn firmy Orange...
I do soboty będę castaway .
Życzę Wam wszystkim Wesołych Świat , spełnienia marzeń , kumulacji w totka i spełnienia marzeń :)
Buziaki

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Pon gru 22, 2008 15:16

hej dziewczyny, ja nie miałam netu kilka dni a tu takie zmiany, jeszcze wszystkiego nie przeczytałam więc dajcie mi czas na zorientowanie się co kto itd :D jak jest coś ważnego to napiszcie żebym ogólnie wiedziała o co chodzi przez te kilka dni kiedy byłam odcięta od świata, czytałam tylko pw łącząc się przez net w komórce, mam nadzieje, że rachunek mnie nie powali :roll:
Obrazek

m&j

Od: Czw paź 30, 2008 18:21

Post » Pon gru 22, 2008 15:40

Przypominam o wysłaniu naszej kartki mailem do jak nawiększej liczby znajomych :) Dzisiaj wysłałam do 30 osób i statystyki na naszej stronce rosną - może pozyskamy jakiś nowy DT na Święta? Taki cud świąteczny by się stał :)

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Pon gru 22, 2008 17:28

Yamayka moze napiszesz na stronie o tej kotce bez oka?Na jej stronie Kotika zalaczy zdjecie jak bedzie mogla:)
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Pon gru 22, 2008 21:50

:lol: agnieszko marczak- kochana klatka przydała się dziś wieczorem, mimo anginy jechałam do pracy bo musiałam załatwić kilka rzeczy przed świętami. mam tajrę moją kochaną!!!!!!!!!!!!!!!!!wracając z pracy moja tajrusia wybiegła mi na przywitanie- i wpadła by pod autobus, tak do mnie leciała!!!!!!!! jest miziasta i ufna,powiedziałam stop!!!!!!!!!!!!to było jak znak z nieba że muszę ją zabrać do domu. klatka łapką z piwnicy w trymiga złapałam koteczkę. ale rysiek nie pozwolił jej do domu zabrać. mam ją w wózkarni. jest miła, grucha, da się na rączkach nosić. zrobiłam jej przytulny kącik. tajrunia idzie jutro do mojego zaufanego DT- do EWY J. ale mam okropny problem- nie mam transporterka- bo moja siostra go zabrała dla małej miśki do wejherowa. w klatce łapce nie moge jej zafundowac stresu dowozu z obłuża na kwidzyńską..... błagam o transport wieczorowa porą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!klatke bym wtedy zostawiła u majki, albo moniki paczkowskiej.o ile się zgodza? klatka jest super, łapie niezawodnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Pon gru 22, 2008 22:01

o której potrzebujesz ten transport??
Obrazek

m&j

Od: Czw paź 30, 2008 18:21

Post » Pon gru 22, 2008 22:48

Mam pytanie.
Czy PKDT posiada na stanie jakieś dwa małe kocięta, rodzeństwo? Maluszki jeszcze takie jakieś, jak te od Mirmiłki?
Ze względu na ogólne wariatkowo ewentualne maleństwa poproszę ze zdjęciami na interwencje@tpopz.pl
Niczego nie obiecuje, będę dopiero wizytować i sprawdzać, ale brzmi dobrze.
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Pon gru 22, 2008 23:13

beatko dziękuję za info- z tymi maluszkami, jak będą takie kotki to na pewno damy znać. były moja misia i rysia- ale rysia już w adopcji a misia....nie zapeszam- może pójdzie do domku w wigilię :)

transport potrzebny z obłuża na kwidzyńską ok 19.00. jeżeli mpacz78- do której pisałam nie da rady, to solaris z rumii pomoże.....chociaż jak dla mnie to mój wredny tż powinien ruszyć doopsko :cry: :( a on się do mnie nie odzywa przez tajre i mówi że mam se jeździć z anginą, klatka łapka i tajrą autobusami....czuję się fatalnie, jestem na antybiotykach, głowa mi pęka...mam zwolnienie z pracy, ale i tak muszę jutro jechać do roboty na chwilę........bo załatwiłam dla dzieciaków koncert z udziałem śpiewaczki operowej. dam znać jutro ok 18.00 czy mam transport.

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Post » Pon gru 22, 2008 23:40

yammayca
Przypominam o wysłaniu naszej kartki mailem do jak nawiększej liczby znajomych

chyba coś przegapiłam, jaka kartka????
0.40 24.12.2010 Justynko [*] Śpij Spokojnie Nasze Słoneczko Kochane

Obrazek

KarolinaS

Od: Pt kwi 06, 2007 18:02

Post » Pon gru 22, 2008 23:44

Dziewczyny, przyniosłam dzisiaj do domu z Ciapkowa pięknego syjama.
Nie mogłam go na święta zostawić w schronisku, zresztą po świętach pewnie by go już nie było, bo był totalnie zestresowany.
Co prawda u nas w domu nie ma już miejsca, ale mam nadzieję, ze kot nie zostanie u nas zbyt długo. Założyłam mu wątek na kociarni.

Obrazek

ania_36

Od: Nie lis 13, 2005 12:47

Post » Pon gru 22, 2008 23:57

na bank nie zostanie u Was długo...

koty od mirmiłki wszystkie mają zaklepane domki, częśc zostanie odebrana tuż po Świętach, częśc tuż przed, wszystko z umowami idzie, na ile się da przemaglowane domki. nie zamykam ich watku, bo dopóki nie będą w domach nie chcę zapeszać.

a ten domek, który się zgłosił po 2 kociaki brzmi świetnie. Gdyby ktoś coś to wiecie:)
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Wto gru 23, 2008 0:06

Ja mam młodego kociaka, ale jednego :roll:
ObrazekObrazek

cropka

Od: Czw lip 17, 2008 12:42

Post » Wto gru 23, 2008 2:56

a ja złapałam tajrę, jest piękna, grubaśna, miziasta- ale już pół roczna i samotna.....jej braciszek/siostrzyczka zaginął jakiś miesiąc temu :cry: :cry: :cry: ale się cieszę że kocięta rozchodzą się jak świeże bułeczki :lol: p
wiecie co u mnie pod blokiem są 3 kociaczki pingwinki śliczne, ok 2 miesiące albo i mniej. ja mam klatkę łapkę od agi marczak, to są dzieci mojej koteczki z pogryziona doopką. może by je jakoś wyłapać i upchnąć tej rodzinie?????? :lol: one są młode, dzikie, prychające, ale myślę że 2 dni w cieple i pełna miska uczyniła by cuda!!!!!!!!!!! ale sama nie dam rady :( czuję się jak dętka. no i ci ludzi musieli by wyrazić zgodę na przysposobienie kotków do życia w rodzinie. jakby wzięli 2 to bym bez problemu znalazła jednemu z nich domek. a za to że koty zdrowe- dam głowę, bo wszystkie maluchy od moich podwórkowych matek to okropne spaślaki- sama je karmię. ale wiadomo ludzie rzuca to kość, to łeb ryby i maluchy zjadają...a za tym ida z pewnością śmierdzące kupki.

karolinko majeczka zrobiła wyciskającą łzy kartkę na święta- jest kilka stron dalej. ja ją wysłałam do ok 40 osób.

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

Post » Wto gru 23, 2008 5:34

piękny syjam...czy on siedzi w pralce? :wink:
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Wto gru 23, 2008 7:32

Nie wiem co znaczy maleństwa :) Ale mam na oku dwa ok. 3miesięcznekotki, na oko zdrowe i nie tak bardzo dzikie. Jesli wchodzą w grę, daj znać. Prawdopodobnie braciszek i siostrzyczka. Czarno białe :)
Obrazek Obrazek

soso

Od: Śro lis 26, 2008 7:38

[poprzednia][następna]