Przytulam całym serduszkiem Ciebie i Twoje koteńki.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia86 pisze:Mb, pamiętam o rocznicy.![]()
kasia86 pisze:Mb, pamiętam o rocznicy.![]()
anna09 pisze: Ja też jestem z Wami...
anna09 pisze: Ja swego czasu też widziałam, że Baksiu zeszczuplał. Nawet pod wpływem moich sugestii, Mjs też to zauważyła. Tylko waga nie chciała mnie posłuchać
kciuk pisze: Gdy kotki stają się wyraźnie chudsze ( choć nie na zdjęciach )
a waga ani drgnie - to znak, że tłuszczyk zamienia się w mięsnie
EwKo pisze: Bure zaciągające się poduszką kocimiętkową - rewelka
EwKo pisze: Kropcia ma taki wzrok, jakby wszystkich wokół chciała zahipnotyzować. Pewnie się mylę, bo nie znam kotucha, ale budzi respekt
kasia86 pisze:Mb, co słychać?
Jak przygotowania do Świąt?
Dziewczynki zdrowe?
mb pisze:Koty były niezadowolone, bo po pierwsze nie zajmowałam się kotami, lecz sprzątaniem.
A po drugie dlatego, że aby zdopingować się do tych prac, przez cały dzień miałam włączoną muzykę, dzięki której mnie wydziela się adrenalina, ale której moje koty nie tolerują. Bisia nawet była zmuszona wynieść się do kuchni i zaszyć w transporterku, bo ona szczególnie nie lubi Jima Morrisona i The Doors - jako osoba w zaawansowanym wieku najchętniej słucham muzyki mej młodości
weatherwax pisze:Przypomniało mi się, jak sobie ostatnio puściłam Queen'ów, to najpierw Łapcia, a potem Pazur ostentacyjnie podniosły się z miejsc i odmaszerowały do drugiego pokoju.Koty mają swoje upodobania.
mb pisze:Wczoraj zrobiłam sobie generalne świąteczne porządki w ciągu jednego dnia, łącznie z myciem okien i praniem firanek - chciałam mieć to za sobą jak najszybciej![]()
We czwartek kolejny raz byłyśmy z Kasią u weta. Stan zapalny w pyszczku zmniejszył się i skupił wokół dwóch ząbków, obrośniętych kamieniem. W związku z czym Kasię będzie czekać w najbliższym czasie czyszczenie ząbków z kamienia, a w poświąteczny weekend mamy znowu zameldować się u weta. Całe szczęście, że Kasia bohatersko znosi te wyprawy do lecznicy.
kasia86 pisze:Ja lubię słuchać Smokey, Shakin Stevens i TOP ONE.![]()
mb pisze:Jeśli chodzi o kontakty kocio-ludzkie to Kropcia jest delikatna i czuła. Natomiast jeśli chodzi o koty, to różnie z Kropcią bywa: na przykład, jeśli czasem Kasia jej podpadnie - np. szturchnie ją przy wyścigu do miseczek, to mściwa Kropcia potrafi czekać kilka godzin (!) na odpowiedni moment, że się odegrać na Kaśce, skacząc jej znienacka na plecy i przyprawiając ją tym o stan przedzawałowy
anna09 pisze:J
Mb, pamietaj, że najważniejsze są kotki. Porządki i wszystko inne jest mniej ważne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Gosiagosia i 128 gości