Lesio... Malutki i reszta bandy.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 20, 2008 22:07

Izula, wciąż trzymam kciuki. Musi być dobrze i tyle.

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Sob gru 20, 2008 22:34

Anka pisze:Izula, wciąż trzymam kciuki. Musi być dobrze i tyle.
:ok::ok::ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Sob gru 20, 2008 22:41

Jejku...Bodziulku, kochane rude słońce...trzymaj sie koteczku, dostajesz leki...jak on się teraz czuje? :(
Obrazek

Ewik

Od: Pt lip 25, 2003 22:55

Post » Nie gru 21, 2008 3:35

Bodziulenku kochany trzymaj sie koteczku!!
Kciuki caly czas sa bardzo mocne :ok: :ok: :ok:
Zebys wyzdrowial malenki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Iza wyglaskaj Bodzia odemnie
Przutulam was bardzo mocno
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Od: Czw paź 09, 2008 1:40

Post » Nie gru 21, 2008 9:36

moje kciuki i pazury wszystkich moich kotów mocno zaciśnięte
a mój Teodorek to prosi aby przekazać Bodziowi, że rude, tygrysie kocurry to najsilniejsze i najbardziej waleczne są

:ok: :ok: :ok: :ok:

Ewaa6

Od: Sob paź 30, 2004 14:37

Post » Nie gru 21, 2008 10:02

Zaglądamy i myślimy...
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie gru 21, 2008 10:35

Dzwonilam wczoraj do weta, kazal Bodzia dogrzewac, mowil, ze moze byc efekt hipotermii. Sugerowal zastosowanie sterydu ale nie zdecydowalam sie na podanie go.

Dogrzewalismy kotucha butlami, wlasnymi cialami w lozku pod koldra. Co 3 godz ma podawane krople homeopatyczne, poniej 30 min odstep i kolejne granulki. W sumie 6 roznych lekow w roznych godzinach.

Moje zycie podyktowane jest teraz alarmem w telefonie i aplikowaniem lekow. Nic innego sie nie liczy. Cale szczescie Mlody juz nie goraczkuje, czuje sie lepiej, antybiotyk dziala.

Bodzio susia, nerki pracuja. Z upierdliwa satysfakcja ryfluje welfron. Wybaczam mu i na nowo zakladam ochraniacz.

Mam nadzieje, ze bedzie dobrze, musi, inaczej sobie nie wyobrazam.

Dziekujemy za zmasowany naplyw cieplych mysli i kciukow.

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Nie gru 21, 2008 10:39

świetne wieści. na efekty homeopatii z tego ci się orientuję trzeba chwilę poczekać ale efekty są duże! teraz mam nadzieję że to kwestia dni żeby Bodzio poczuł się lepiej.
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Nie gru 21, 2008 14:31

rambo_ruda pisze:świetne wieści. na efekty homeopatii z tego ci się orientuję trzeba chwilę poczekać ale efekty są duże! teraz mam nadzieję że to kwestia dni żeby Bodzio poczuł się lepiej.

Innej mysli nie dopuszczam!
Obrazek

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Nie gru 21, 2008 16:07

Izabela pisze:Mam nadzieje, ze bedzie dobrze, musi, inaczej sobie nie wyobrazam.

A jest jakieś inne wyjście? Będzie i już!

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Nie gru 21, 2008 16:16

Bodziasku rudasku przepiekny trzymaj sie mocno kotenku,widze na zdjeciu chyba i Lesio ci towarzystwa dotrzymuje.
Iza ja caly czas wierze ze bedzie dobrze.Ze najgorsze juz minelo teraz tylko z gorki.Bodzio wydobrzeje i juz.
Ogromne kciuki :ok: :ok: :ok: :ok:
i masa cieplych mysli dla was.
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Od: Czw paź 09, 2008 1:40

Post » Nie gru 21, 2008 16:19

dobrze,że Mlodemu choróbsko przechodzi.Pozdrawiam.
Za Bodzia dalej kciuki....dla Lesia oczywiście też.I całe mnóstwo głasków
Obrazek***

Magic.b

Od: Sob lip 19, 2008 17:37

Post » Nie gru 21, 2008 16:39

Izabela pisze:
rambo_ruda pisze:świetne wieści. na efekty homeopatii z tego ci się orientuję trzeba chwilę poczekać ale efekty są duże! teraz mam nadzieję że to kwestia dni żeby Bodzio poczuł się lepiej.

Innej mysli nie dopuszczam!
Obrazek

8O mam nadzieję że to nie twoje nogi tam stoją! :lol:

mam wpaść wieczorkiem z rozweselaczem? 8)
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Nie gru 21, 2008 16:41

Ja również się cieszę i trzymam kciuki bardzo mocno :ok: :ok: :ok:

Dzisiaj zaczęłam serię szczepień mojej piątki. Pierwsza, wg wieku, była u pani doktor Pysia. Jutro kolejne kiciuchy.

Pozdrawiamy i ściskamy bardzo mocno!

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie gru 21, 2008 17:40

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

[poprzednia][następna]