POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt gru 19, 2008 22:29

:) wreszcie doręczyłam domek starszej Pani.
Okazało się , że jej nie było...
Bardzo się ucieszyła. Życzy Wam Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku.

Sabina , ja dostałam właśnie od Orange rachunek na 1398 zł... i nie wiem za co , bo z tego nr nie korzystam od września ,kiedy go zablokowałam z okazji kradzieży... Także normalnie mnie powaliło...a jeszcze termin płatności na 6.12...jak ja go otrzymałam dziś... no bombunia świąteczna...Także nie wydajesz dużo na telefon...

Czyj nr telefonu mam wstawić w ogłoszeniu?? Są szanse na jakieś lepsze fotki??

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Pt gru 19, 2008 22:38

Seja, jeśli masz dowód na blokadę z powodu kradzieży koniecznie złóż reklamcję. Ja już kiedyś reklamowałam i tak się postawiałam, że się wreszcie ugięli. Wolą odzyskać mniej kasy niż stracić klienta, bo konkurencja na rynku telefonii komórkowej jest spora.

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Pt gru 19, 2008 22:42

No właśnie nie mam , nie wysłali mi. Ja byłam w UK i tam mi zwinęli telefon i z Polski mama dzwoniła i blokowała go...

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Pt gru 19, 2008 23:08

yammayca pisze:Cudnie! :)
yammayca - strona www, e-mail i konto PKDT
Sabina - telefon PKDT
mpacz - domki
seja - tromiasto.pl (+ gratka jak się nikt inny nie zgłosi)
maria_z - Allegro

ktoś jeszcze chętny? :)

Ja mogę zakładać kocie wątki na Dogomani, tam też czasem ktoś kotów szuka :roll: .
Yammayca z Ciebie zdolna dziewczyna jest :wink: , może mogłabyś zrobić szablon allegro PKDT ? Ja bym się podjęła części ogłoszeń(wolałabym allegro,a le mogę się zarejestrować na alegratce), ale wiecie jak to u mnie wygląda :roll: w tygodniu bywa, że siedzę w pracy po 12 godzin, więc czasem trzebaby było poczekać, choć w weekend zawsze nadrabiam.
ObrazekObrazek

cropka

Od: Czw lip 17, 2008 12:42

Post » Sob gru 20, 2008 0:18

dziewczynki!kartki wypisane,sa sliczne.kase przesle na konto.Kubki tez przesliczne,postaram sie je dobrze zareklamowac :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Sob gru 20, 2008 15:25

dziekuję maju- ale się napracowałaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no więc- szukam chociażby DT dla TAJRY!!!!!!!!ona nie może zostać na podwórku- za ufna, za kochana, za ładna żeby żyć na wolności!!!!!!!
LALUNIA też była piszczącym pieszczochem, ale zdziczała niestety.....
CZARNUSZKA ma wygryziona dupke i slad po pogryzieniu z dnia na dzień się powiększa, zaczyna jej futerko od skóry odchodzić :cry: a na zdjęciu wraz z nią jej synek TAJGEREK, który jednoczesnie został ojcem jej 3 małych pingwinków: PIKA, PAKA i POKA- moje marzenie to wyłapać podrostki i dac do jakiegos dobrego domu na uspołecznienie, dziczeć już zaczęły i jak wkładam reke do ich domku, to syczą, gryzą i w podskokach się rozpierzchają po krzakach......
SZARUNIA już dawno stracona, BURASKA- matka nieda3wno zabranych prze ze mnie RYŚKI i MIŚKI- też już dzikie. mam tych kotków liczna gromade i żaden nie kastrowany, tylko na proverze, a i to nie zawsze- tylko wtedy kiedy mi sie uda. mają doskonałe warunki bytowe, maja ekstra żarełko, ale gina pod autami niestety :cry:
KRÓWEK brat TAJRY zaginał kilka miesięcy temu........nie wiadomo co się z nim stało......
aga marczak pożyczyła mi klatę łapkę, przywiozły wraz z gishą, ale za co niby mam wysterylizować czy wykastrować 11 kotów?????? :cry: ze 2, 3 może mi sie uda- jak mi maja pomoże je złapać.....ale i tak nie mam ich gdzie po zabiegu przetrzymać
PÓKI CO BŁAGAM O MĄDRY DOM TYMCZASOWY DLA TAJRY- ONA PRZY DAWCE DUŻEJ MIŁOŚCI PREDKO DA SIE OSWOIĆ- JA NP.MOGE JĄ BRAC NA RĘCE BEZ ŻADNEJ OPOZYCJI Z JEJ STRONY :wink:
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Sob gru 20, 2008 15:28

seja pisze::) wreszcie doręczyłam domek starszej Pani.
Okazało się , że jej nie było...
Bardzo się ucieszyła. Życzy Wam Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku.

Sabina , ja dostałam właśnie od Orange rachunek na 1398 zł... i nie wiem za co , bo z tego nr nie korzystam od września ,kiedy go zablokowałam z okazji kradzieży... Także normalnie mnie powaliło...a jeszcze termin płatności na 6.12...jak ja go otrzymałam dziś... no bombunia świąteczna...Także nie wydajesz dużo na telefon...

Czyj nr telefonu mam wstawić w ogłoszeniu?? Są szanse na jakieś lepsze fotki??

SEJA JA WYDAŁAM W TYM MIESIĄCU 50 ZŁ NA NUMER PKDT....ile faktycznie płace za 2 pozostałe telefony to lepiej nie powiem........bo mój mąż by mi głowe urwał....ale to jakieś nieporozumienie z tym twoim rachunkiem- musisz to wyjaśnić prędko!!!!!!!
daj w ogłoszeniu numer do tej babeczki- chodzi o białaska!!!!!!!!
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Sob gru 20, 2008 16:28

Moge oglaszac w anonsach(ogloszenia internetowe i gazeta lokalna)
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Sob gru 20, 2008 16:33

Sabinko z ta kotka z rana przy ogonie musisz podjechac do weta.Zlap ja w te klatke lapke.Ja musi obejrzec wet koniecznie.jak wda sie zakazenie to bedzie po kotce :(
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Sob gru 20, 2008 17:40

Mogę robić Allegratkę.

iza5

Od: Śro cze 18, 2008 17:44

Post » Sob gru 20, 2008 18:02

Wyadoptowałam dziś drugiego z braciszków burasków :D
Yammayca możesz ich obu przenieść na stronce pkdt do "znalazły dom"
i żeby tam tyle miejsca nie zajmowali to zostaw tylko jedno zdjęcie.

Widziałam Burasa z raną na głowie u Mamy, to jest jednak kocur (w dodatku jajeczny co już czuć z kuwety, po ścianach póki co nie pstryka wszystko robi w kuwetę), kocur nie młody ale też nie stary, typowy klasyczny buras.
Ładny jest i zachowuje się fajnie: mruczy, łasi się , ociera, głaskany wywraca się brzuchem do góry.
Ma dobry apetyt, zjada też bez problemu jedzenie z dosypanym antybiotykiem z kapsułki wiec nie ma problemu, nic nie wybrzydza.
W ogóle koty to twardziele - na głowie ma ranę otwartą wielką jak pięciozłotówka a zachowuje się jakby nic.
Mam nadzieje że się szybko zagoi wtedy się go wykastruje no i nie wiem co z nim dalej.... żeby choć wredny i dziki był to by go potem człowiek z czystym sumieniem wypuscił na podwórko a tak to jakoś szkoda :wink:
Byłam dziś na Morskiej na podwórku z którego pochodzi: kotów akurat żadnych nie spotkałam, zauważyłam miseczki z suchą kocią karmą koło jednej z klatek schod., ogólnie niezły tam teren dla kotów, jest troche przestrzeni i trochę zakamarków, potem może jakieś domki tam ustawię, jak obgadam to z p. Bożeną która sie tam kotami opiekuje.

Na Pustkach kocie domki funkcjonują dobrze, koty korzystają, Pufcia spała w domku jak przyszłam.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Sob gru 20, 2008 18:42

Monika, czy to p. Asia wzięła kotka? :) Bo wczoraj pisała do mnie pani w sprawie buraska.

yammayca

Post » Sob gru 20, 2008 18:46

To Buras - tymczas mojej Mamy:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Z rozmowy z tą panią z Morskiej wynika ze prawdopodobnie on kiedyś był domowy, tylko wypadł z okna komuś, ale ten ktoś po jakimś czasie już go nie chciał wziać z powrotem (sic!) odtąd kot zaczął wieść zywot kota podwórkowego.
Cóż pewnie ktos wziął małego kotka w odpowiednim czasie nie wykastrował a jak kotek dorósł i obsmrodził coś to już go nie chcieli, może wcale nie wypadł z okna tylko go wywalili, zresztą nieważne, nóż w kieszeni sie otwiera.
Mi on też wyglada na domowego, od razu korzystał z kuwety, miziasty, leży sobie na parapecie jakby zwykle to robił, nic nie jest zestresowany pobytem w mieszkaniu a przecież dziś trzeci dzień jak jest u mamy.
Ostatnio edytowano Sob gru 20, 2008 18:49 przez mpacz78, łącznie edytowano 1 raz
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Sob gru 20, 2008 18:48

yammayca pisze:Monika, czy to p. Asia wzięła kotka? :) Bo wczoraj pisała do mnie pani w sprawie buraska.

Nie, to widocznie ktoś inny, ale to nie szkodzi bo kotów u nas dostatek :wink:
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Sob gru 20, 2008 18:57

yammayca - strona www, e-mail i konto PKDT
Sabina - telefon PKDT
mpacz - domki
seja - trojmiasto.pl
maria_z - Allegro
iza5 - allegratka
Agnieszka Marczak - anonse
cropka - dogomania

Dziewczyny, dzięki :) Super sprawnie działamy!

yammayca

[poprzednia][następna]