WAŻNY PODZIAŁ OBOWIĄZKÓW!!!!!!!!!!!!!!JA DO TEJ PORY MĘCZYŁAM O WSZYSTKO MAJKĘ, ALE ONA NIE WYRABIA JUŻ POWOLI....................
JESZCZE MNIE MAJKA NAUCZY WSTAWIAĆ FOTKI DO FORUM I BĘDZIE DOBRZE. JA PO ŚWIĘTACH WYJEŻDŻAM I WRACAM OKOŁO 07 stycznia, nie można obarczyć yammayki wszystkim- ogłoszeniami, allegrem, bazarkami..........

serdecznie proszę o zgłaszanie się- kto jaką działkę bierze!!!!!!!!!!!!!!!jak mnie maja nauczy wstawiać fotki- to i czasem mogę bazarek zrobić, ale póki co- CHĘTNI ZGŁASZAĆ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja np. dostałam telefon od pani która wpłaca nam datki na nasze tymczaski i prosiła o wyadoptowanie kotka przez nas bo sama sobie nie radzi!!!!!!!!!ona ma tylko jedno ogłoszenie na trójmieście. nie możemy odmówić, bo to by było nieeleganckie. majka wstawi jej kotka na
www.pkdt.pl- a póki co wysyłam foto i opis kota do seji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! asia rób ogłoszenia płatne, i po kilku ogłoszeniach pisz do majeczki, ile ma ci przelać pieniędzy za to.
ja mam telefon informacyjny więc też jest to trochę roboty- nie mówiąc już o tym ze w tym miesiącu kartę zakupiłam do niego za 50 zł.
no i już wkrótce fotki mojej tajrusi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jak majka tylko oddechu troszkę złapie i fotka mojej czarnuli z wygryziona dupką
kochani- kasy mało na koncie, kotków przybywa, domków tymczasowych nowych nie ma....i stałych zleceń przelewów też niet

tylko kilka osób płaci co miesiąc automatycznie składki................................
mumka a ty te kartki świąteczne zamierzasz odebrać czy nie które kupiłaś na bazarku????bo już tylko jako bileciki do paczek zdać by ci się mogły.