caty pisze:nie, nie obrazilam się.było sporo zawirowań, ciężkich i trudnych, i opowieść nie chciała płynąć, jak powinna.ale wychodzę z zakrętu i będzie dobrze.
Kaśka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
caty pisze:nie, nie obrazilam się.było sporo zawirowań, ciężkich i trudnych, i opowieść nie chciała płynąć, jak powinna.ale wychodzę z zakrętu i będzie dobrze.
MaryLux pisze:Siean pisze:caty pisze:nie, nie obrazilam się.było sporo zawirowań, ciężkich i trudnych, i opowieść nie chciała płynąć, jak powinna.ale wychodzę z zakrętu i będzie dobrze.
Oj...
Trzymaj się, Caty...
Za wyjście z zakrętu:ok::ok:
Siean pisze:Wiesz, w takiej sytuacji, to ja pewnie bym miała sprawę o pobicie...
Mam nadzieję, że ten ***** ma też sprawę? O znęcanie?
caty pisze:Po prostu mam sprawę w sądzie. Karną.Za wjazd do stodoły, w której gość zamknął mojego psa...
albo zbiorę sobie na kaucję albo odpracuję na rzecz społeczeństwa, które ma w ***** psy, koty i resztę. Będzie dobrze.
tylk pani sędzina strasznie sie zdziwiła widząc takiego kurdupla jak ja i kilka razy pytała jak ja to zrobiłam.
Samochodem, prosze państwa. zieloną nivką.
Ruach pisze:caty pisze:Po prostu mam sprawę w sądzie. Karną.Za wjazd do stodoły, w której gość zamknął mojego psa...
albo zbiorę sobie na kaucję albo odpracuję na rzecz społeczeństwa, które ma w ***** psy, koty i resztę. Będzie dobrze.
tylk pani sędzina strasznie sie zdziwiła widząc takiego kurdupla jak ja i kilka razy pytała jak ja to zrobiłam.
Samochodem, prosze państwa. zieloną nivką.
Kaśka![]()
a jak pies w tej stodole, dlaczego ????????
caty pisze:no więc...facet miał piętnascie kociaków, chował je na skórki. Razem z synem pozbawilismy go potencjalnego dochodu. a on w zamian porwał mojego psiaka, Oskara - Maksia by nie dał rady. no i pieska skopał, przypalał, żal było na biedaka patrzeć. teraz Oskarek porasta nowym futrem - ale boi sie ciemności
.
facet niał sprawę karną - ale odgryzł się ta stodołą. miał dobrego adwokata....próbował zrobić ze mnie osobę niezrównoważoną. jestem świrem. ale nie jestem niezrównoważona.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości