Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sarra pisze:,Wyglada na to ze beda tylko dwa maluszk,byc moze jeszcze jeden sie urodzic w przeciagu 24 godzin, ale to watpliwe
Dorota pisze:sarra pisze:,Wyglada na to ze beda tylko dwa maluszk,byc moze jeszcze jeden sie urodzic w przeciagu 24 godzin, ale to watpliwe
To znaczy, ze nie ma pewnosci, czy nie zostal w niej jeszcze jeden?
Kciuki caly czas.
sarra pisze:Byc moze jeszcze cos bedzie a moze juz nie.
MariaD pisze:Mogę wymienić kilka rzeczy, na jakie należy zwrócić uwagę:
(...)
5. atonia macicy - kotka po urodzeniu jednego, dwoch, przestaje rodzić - ryzyko - śmierć reszty kociaków, zagrożenie życia kotki, czekanie na podjecie akcji zbyt długo - ryzyko takie same,
(...)
sarra pisze:, :.Ja nie mieszkam w Polsce i sytuacja pozwala mi nawet na zatrzymanie kociat dla siebie-sama mam teraz cztery koty a z maluchami czesc.Nie chce wiecej w tym watku slyszec o jakichs sterylkach aborcyjnych ze nie zrobilam bo cos tam i cos tam.Nie mam obowiazku sie nikomu tlumaczyc dlaczego i sytuacje ktora sie przytrafila w moim zyciu traktowac jako usprawiedliwienie bo tak nie jest.Ciesze sie ze mamy te maluchy i niczego bym nie zmienila.Uratowalismy Lucy zycie bo prawdopodobnie juz by nie zyla i uratowalismy jednoczesnie dwa inne zycia.Ona jest szczesliwa i my tez.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1390 gości