kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:Mereth pisze:
No to dobrzeTylko tak jej nie przywalaj, niech lepiej do tego Nowego Roku dożyje
![]()
![]()
![]()
![]()
Zorek
Postaram się![]()
Duża dzisiaj zła![]()
okazuje się, że duzy nie będzie miał urlopu między świetami a nowym rokiem, bo jego głupia szefowa nie podpisała stwierdzając, ze to za długi urlop![]()
Na dodatek wczoraj spotkali się na chwilę z rodzicami dużej, bo akurat byli we Wrocławiu (a tu gdzie mieszkamy oni nie przyjeżdżają) i duży zachowywał sie tak, jakby miał wszystkich gdzieś. Oni chcieli iść na lody a ten stwierdził, że my nie możemy, bo on do castoramy musi jechać (oczywiście po zakupy dla swojej mamusi), jak duża chciała ich odprowadzić, to tez marudził cały czas, oczywiście i tak ich odprowadziła. Ale później dostała smsa od mamy, że jak tak mu się spieszyło, to mogli w ogóle nie przyjeżdżać
Duzy oczywiście problemu nie widzi
![]()
Jak zwykle!Romeczku, musisz ię do Dużej poprzytuilać, i ją pocieszyć, jak jest smutna, bo kto ma to zrobić?
Szkoda słów. U mnie nigdy nie może być normalnieTak jest od kilku lat i już się nie zmieni
Moi rodzice go nie lubią, a ja nie jestem w stanie na to wpłynąć, bo on przy nich zachowuje się zupełnie inaczej niż normalnie. I oczywiście nawet tego nei zauważa, a jak mówię, to stwierdza że wymyślam
Żeby nie było, wszyscy dookoła go lubią, nawet moi bracia go lubią, ale przy nich zachowuje się normalnie
Ciociu, co ja się będę do niej przytulał? Zmoczy mi futerko![]()
romek
Ale jak się poprzytulasz, i pocieszysz, to może nie zmoczy Romciu..
Beatko, może niektóre rzeczy idzie przełknąć, ale z czym się się da, to walcz.
Zwłaszcza, jeśli POTRAFI być inny.