Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
twins26 pisze:PODAJE JESZCZE ADRES DO TEJ PANI
BEDZIE ŁATWIEJ WYSŁAC KARME
EWA FLORCZAK
UL NOWY RYNEK 11/11
95-035 OZORKÓW
annskr pisze:twins26 pisze:PODAJE JESZCZE ADRES DO TEJ PANI
BEDZIE ŁATWIEJ WYSŁAC KARME
EWA FLORCZAK
UL NOWY RYNEK 11/11
95-035 OZORKÓW
BlackSheWolf pisze:a tak ogólnie. Więc ja pomagam p.Ewie. Ona ma tyle kotów od 4 lat. Tzn 4 lata temu zaczęła je przygarniać. Miała najpierw swoje 4 kotki, pozniej znalazła 4 małe itd. Wszystkie koty są wykastrowane (weterynarz zrobil zabieg za darmo). Żaden kot nie jest wypuszczany na dwór, wszystkie są zdrowe (pod stałą opieką weterynarza). Zdjecia mam. za niedlugo wkleje.
annskr pisze:Rozmawiałam z tą panią.
I z lecznicą.
Problem dotyczy kotów wolnożyjących. Bo wg informacji pani jej koty domowe ważą po 8kg.
Lecznica wysterylizuje bez problemu. Prodobnie jak sterylizowała wszystko, co do tej pory pani przynosiła.
Panie kotów nie złapie, bo dzikie i nie ma jak.
Jeśli np na dwa tygodnie zawiozę łapkę, nie złapie, bo nie ma czasu.
Zresztą pani raczej nie boi się wzrostu ilości kotów zewnętrznych, wierząc w "naturę".....
twins26 pisze:agatka olejniczak była u pani ewy w domu gdyz mieszka niedaleko 5 minut drogi poniewaz agatka nie moze cos zalogowac sie na forum miau ja dopisze informacje
kotów jest dużo p ewa ich nawet nie liczy już sa wysterylizowane zdrowe grubiutkie sa kotami niewychodzącymi zaszczepione sa głownie potrzebna jest pomoc w postaci karmy a przedewszystkim szukanie domow zdiecia beda lada dzien agata wybiera sie do p ewy we wtorek jest około 30 kotów i dwa maluchy wszystkie koty mieszkaja w jednym pokoju wiec jest ciężko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości