Pewnie powinnam się puknąć w czoło, jak mając w domu 20 kotów jechałam po następnego.

Teraz mam masę długów i słyszę, że mam się rozliczyć z kotów i przy okazji puknąć w głowę.
Taak, strasznie się obłowiłam na tych schroniskowych kotach.

Moderator: Estraven
Izabela pisze:Wystarczy jak skserujesz umowy ciapkotow, podpiszesz sie i wyslesz listem na adres schroniska.
Nie bedziesz musiala brac wolnego dnia z pracy.
Jak dla mnie to koniec tematu.
Dziekuje za pomoc, uratowalas kociaki, cala reszta nie ma znaczenia.
Izabela pisze:Wystarczy jak skserujesz umowy ciapkotow, podpiszesz sie i wyslesz listem na adres schroniska.
kotika pisze:Izabela pisze:Wystarczy jak skserujesz umowy ciapkotow, podpiszesz sie i wyslesz listem na adres schroniska.
Właśnie to kochana Izabelo ci proponowałam, że dostarczę ksero umów.
Napisałaś: Umowy mnie nie interesują.
kotika pisze:Izabelo przecież ja mam to pw, gdzie piszesz, że umowy cię nie interesują.![]()
A tak na marginesie, nie wiedziałam, że czytasz mój wątek.
Zastanawiam się, czemu ze schroniskiem w Gdańsku nigdy nie miałam problemów. Zapraszamy ich na coroczny festyn w dzielnicy, szukamy domów dla zwierzaków, organizujemy zbiórki pieniężne...
Chociaż kto wie, kto wie...
Izabela pisze:kotika pisze:Izabelo przecież ja mam to pw, gdzie piszesz, że umowy cię nie interesują.![]()
A tak na marginesie, nie wiedziałam, że czytasz mój wątek.
Zastanawiam się, czemu ze schroniskiem w Gdańsku nigdy nie miałam problemów. Zapraszamy ich na coroczny festyn w dzielnicy, szukamy domów dla zwierzaków, organizujemy zbiórki pieniężne...
Chociaż kto wie, kto wie...
Eche, ja tezdlatego napisalam w tym okropnym pw, zebys czytala ze zrozumieniem.
Nie wkleje pw bo dobre maniery mam i prywatna korespondencje nie upubliczniam, poza tym juz wszystko zostalo napisane.
Izabela pisze:Dobranoc kotiko.
Pamietaj o liscie z umowami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, puszatek i 209 gości