Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Ania, rozumiem. Jak dla mnie, możesz gryźć, bo masz do tego pełne uzasadnienie. Zresztą chętnie się przyłączę. Karmiciele z zakładu mają:
darmowe sterylki,
wielką klatkę i zupełnie bezproblemowe miejsce do przechowywania po zabiegu,
lecznicę 400 m od gniazda kotów.
Przez ponad 4 miesiące dali radę wysterylizować 6 kotów, nie dali rady złapać dwóch maluchów, które w czasie jedzenia podchodziły pod ręce. Teraz, po awanturze, gdy powiedziałam, że mam ich w d...pie razem z tymi kotami (przepraszam za wulgaryzm, ale też mi się ulewa), umówili się na kolejną sterylkę na 30 grudnia.
Ja od nich zabrałam 7 kociąt. Ale pytania, kiedy zabiorę następne, takie 6-7 miesięczne, mam dalej.
montes pisze:Wymieńcie się karmicielkami - może na obcym terenie będą chciały się popisać i coś złapią
annskr pisze:Byłam dziś na parkingu przy Pasiecznej - wg panów parkingowych 7 kotów, 4 stare i 3 młodziaki do ciachnięcia.
Chciałabym jutro spróbować coś złapać - nie wiem, czy dam radę ...
montes pisze:annskr pisze:Byłam dziś na parkingu przy Pasiecznej - wg panów parkingowych 7 kotów, 4 stare i 3 młodziaki do ciachnięcia.
Chciałabym jutro spróbować coś złapać - nie wiem, czy dam radę ...
Po świętach mogę pomóc - wcześniej nie dam rady
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot], kasiek1510, misiulka i 248 gości