Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nikajka pisze:A to, to taaak, szelmowski usmiech to mu z pyska nie chce spełznąćZwłaszcza dzisiaj ma udany dzień => gryzie w dłonie nas oboje do upadłego a jak go odstawiamy to z tym swoim "uśmieszkiem" się na nas patrzy i dawaj!, pazury i kły wbija od nowa w ręce!
![]()
Ale jakieś pięć minut temu znalazłam sposób -> rzuciłam mmu stare rajstopy w woreczku foliowym. Ale radocha - miętkie to, szeleści i można na raz cztery łapy + kły w to wbić!
Przynajmniej na chwile mam spokój
mogway1 pisze:Nikajka pisze:A to, to taaak, szelmowski usmiech to mu z pyska nie chce spełznąćZwłaszcza dzisiaj ma udany dzień => gryzie w dłonie nas oboje do upadłego a jak go odstawiamy to z tym swoim "uśmieszkiem" się na nas patrzy i dawaj!, pazury i kły wbija od nowa w ręce!
![]()
Ale jakieś pięć minut temu znalazłam sposób -> rzuciłam mmu stare rajstopy w woreczku foliowym. Ale radocha - miętkie to, szeleści i można na raz cztery łapy + kły w to wbić!
Przynajmniej na chwile mam spokój
no ja bym z tym uważała, bo jak się przyzwyczai jak mój Snowik
to będzie zawsze i wszędzie wszystkie reklamówki z czymkolwiek w środku gryzł i maltretował.
Ja do tej pory nie mogę nic w torbie na wierzchu zostawić
EwKo pisze:Ależ ja bynajmniej nie kpię, serio, serio! Do dziś nie udało mi się nauczyć Tosi jedzenia mięsa, tacek, puszeczek, itp.Chrupki, chipsy, krakowska podsuszana... To jest to.
Niop, tylko moja to samo ZŁOOOOOO...Nikajka pisze: Widzę, że damy dobrały się nie tylko imionami i umaszczeniem futra!
Kociama pisze:Witajcie Słonka moje Kochaneaż cztyry
![]()
jak to fajnie,tak do pary teraz
Nika wybacz ale moja wyobraźnia tak ruszyła że parskam śmiechemjak sobie pomyślę jak Kaziu TŻ wsadzał łapkę do nosa
![]()
Prawa że wesoło z takim małym bajbusem?
Tośka nabierze wigoru przy małym
Trzymam mocno za wasze zdrówko i Kociastych![]()
Madzia i Adam serdeczni dołączają się do pozdrowień
Kochamy Was mocno
Wycałuj Tadzika
EwKo pisze:Niop, tylko moja to samo ZŁOOOOOO...Nikajka pisze: Widzę, że damy dobrały się nie tylko imionami i umaszczeniem futra!
http://pl.youtube.com/watch?v=Vz4yRdOARvY(tak od 2. minuty
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 452 gości