Tosia, Kazio i nasza córeczka - ZDJĘCIA!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 10, 2008 19:37

A to, to taaak, szelmowski usmiech to mu z pyska nie chce spełznąć :twisted: Zwłaszcza dzisiaj ma udany dzień => gryzie w dłonie nas oboje do upadłego a jak go odstawiamy to z tym swoim "uśmieszkiem" się na nas patrzy i dawaj!, pazury i kły wbija od nowa w ręce! :roll: :twisted: Ale jakieś pięć minut temu znalazłam sposób -> rzuciłam mmu stare rajstopy w woreczku foliowym. Ale radocha - miętkie to, szeleści i można na raz cztery łapy + kły w to wbić! 8) Przynajmniej na chwile mam spokój :?
Obrazek Tosia Obrazek Kaziu

Nikajka

Od: Pt lis 03, 2006 17:22

Post » Śro gru 10, 2008 21:11

No.... słodziutki jest :lol:
Obrazek; Obrazek

mogway1

Od: Czw paź 05, 2006 13:30

Post » Śro gru 10, 2008 21:13

Nikajka pisze:A to, to taaak, szelmowski usmiech to mu z pyska nie chce spełznąć :twisted: Zwłaszcza dzisiaj ma udany dzień => gryzie w dłonie nas oboje do upadłego a jak go odstawiamy to z tym swoim "uśmieszkiem" się na nas patrzy i dawaj!, pazury i kły wbija od nowa w ręce! :roll: :twisted: Ale jakieś pięć minut temu znalazłam sposób -> rzuciłam mmu stare rajstopy w woreczku foliowym. Ale radocha - miętkie to, szeleści i można na raz cztery łapy + kły w to wbić! 8) Przynajmniej na chwile mam spokój :?

no ja bym z tym uważała, bo jak się przyzwyczai jak mój Snowik
to będzie zawsze i wszędzie wszystkie reklamówki z czymkolwiek w środku gryzł i maltretował.
Ja do tej pory nie mogę nic w torbie na wierzchu zostawić :twisted:
Obrazek; Obrazek

mogway1

Od: Czw paź 05, 2006 13:30

Post » Sob gru 13, 2008 11:08

mogway1 pisze:
Nikajka pisze:A to, to taaak, szelmowski usmiech to mu z pyska nie chce spełznąć :twisted: Zwłaszcza dzisiaj ma udany dzień => gryzie w dłonie nas oboje do upadłego a jak go odstawiamy to z tym swoim "uśmieszkiem" się na nas patrzy i dawaj!, pazury i kły wbija od nowa w ręce! :roll: :twisted: Ale jakieś pięć minut temu znalazłam sposób -> rzuciłam mmu stare rajstopy w woreczku foliowym. Ale radocha - miętkie to, szeleści i można na raz cztery łapy + kły w to wbić! 8) Przynajmniej na chwile mam spokój :?

no ja bym z tym uważała, bo jak się przyzwyczai jak mój Snowik
to będzie zawsze i wszędzie wszystkie reklamówki z czymkolwiek w środku gryzł i maltretował.
Ja do tej pory nie mogę nic w torbie na wierzchu zostawić :twisted:

Skąd ja to znam.... :roll: Na dodatek cwaniak wyczaił gdzie trzymamy torbę w reklamówkami i jak tylko, któreś z nas się zapomni i zostawi otwartą szafkę, to dwie sekundy później wszystkie reklamówki leżą rozciągnięte po podłodze kuchni! :twisted:

Nikajka

Post » Sob gru 13, 2008 11:13

No i Kaziu się doigrał!!
W czwartek w nocy stwierdził, że świetym urozmaiceniem sobie czasu będzie a to wpakowanie TŻ-owi łapy do nosa, a to podgryzanie mi ucha, a to wpełzanie sie pod kołdrę i wpijanie pazurów i kłów we wszystkie osiem kończyn sie tam znajdujących..... :roll: Cierpliwość nasza skończyła się po godzinie i Kaziu został eksmitowany z sypialni z głośnym krzykiem TŻ-ta :"Ucz się zachowania od Tośki!!!" :evil:
A w piatek oboje jechaliśmy na dziesięciu kawach.... 8)

Nikajka

Post » Nie gru 14, 2008 11:34

Buro i szaro tu u nas na zewnątrz....brrr.
W domu z kolei pełnia radośći, wczoraj Kaziu z Tosią spali oboje u mnie na kolanach!!! :dance: :dance2: :1luvu: A co lepsze, to Tośka przyszła do śpiącego już Kazia!! :D
Normalnie pełnia szczęścia! Ale jestem zadowolona, w końu moge powiedzięć, że dokocenie zakończyło się sukcesem! 8)
Kolejna dobra wieść - Kaziu przełamał sie i wcina suche! Co prawda ten pierwszy raz to było wyjedzenie Tosi sprzed nosa jej kolacji ale byłam na tyle zaskoczona 8O , że nawet go nie odganiałam od tosinego koryta. Co prawda dalej Kaziu preferuje tacuszki i mięsko no ale to jest zawsze krok do przodu, no nie?

Nikajka

Post » Nie gru 14, 2008 21:31

No ba!
Postęp za postępem :) Normalnie taki koci wiek pary i elektryczności :lol:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Pon gru 15, 2008 19:55

A jak! 8)
Śmiej się Ewko, śmiej a ja naprawdę uznaje to za krok milowy - Kazek nawet nie chciał wcześniej wąchać suchego! :wink:
Ja z kolei stwierdziłam, że najlepsze jest domowe żarełko i szykuję maluchowi galaretkę z kurczaczka własnej roboty - jak nie zachoruje po niej to będzie kolejny sukces :twisted:
Dzisiaj pojechaliśmy do weta po drugi zastrzyk na świerzba. Dostało mi się, że przyjechałam parę dni po terminie i było ryzyko, że kolejne pokolenie tego świństwa wylęgnie się w uszkach Kazka :oops: :oops: :oops: Na szczęscie okazało się, że moja zajadłośc przy czyszczeniu jego uszów i podrapnia na rękach się opłaciły i Kazek został pokłuty. Jeszcze jeden tydzień czyszczenia i zakraplania Amertilem i z głowy! Uff! Przynajmniej w tym roku....nowy rok zacznę szczepieniem Kazia i kontroli zębów Tosiulencji (coś za bardzo ma czerwone dziąsła i smrodek jej się z gęli wylewa :? )

Nikajka

Post » Pon gru 15, 2008 20:01

Ależ ja bynajmniej nie kpię, serio, serio! Do dziś nie udało mi się nauczyć Tosi jedzenia mięsa, tacek, puszeczek, itp. :roll: Chrupki, chipsy, krakowska podsuszana... To jest to.

EwKo

Post » Pon gru 15, 2008 20:16

EwKo pisze:Ależ ja bynajmniej nie kpię, serio, serio! Do dziś nie udało mi się nauczyć Tosi jedzenia mięsa, tacek, puszeczek, itp. :roll: Chrupki, chipsy, krakowska podsuszana... To jest to.

8O
Ty masz na myśli moją Tosię, nie? Bo moja tylko suche toleruje, czasami tuńczyka (i to tylko w sosie własnym, w oleju jest błeeeee) i łaskawie kawałek szyneczki od czasu do czasu!
Widzę, że damy dobrały się nie tylko imionami i umaszczeniem futra! :lol:

Nikajka

Post » Wto gru 16, 2008 6:01

Witajcie Słonka moje Kochane :1luvu: aż cztyry :lol:
jak to fajnie,tak do pary teraz
Nika wybacz ale moja wyobraźnia tak ruszyła że parskam śmiechem :oops: jak sobie pomyślę jak Kaziu TŻ wsadzał łapkę do nosa :lol:
Prawa że wesoło z takim małym bajbusem?
Tośka nabierze wigoru przy małym
Trzymam mocno za wasze zdrówko i Kociastych :ok:
Madzia i Adam serdeczni dołączają się do pozdrowień
Kochamy Was mocno
Wycałuj Tadzika 8)

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Wto gru 16, 2008 16:47

Nikajka pisze: Widzę, że damy dobrały się nie tylko imionami i umaszczeniem futra! :lol:
Niop, tylko moja to samo ZŁOOOOOO...
http://pl.youtube.com/watch?v=Vz4yRdOARvY :twisted: (tak od 2. minuty ;) )

EwKo

Post » Wto gru 16, 2008 18:24

Kociama pisze:Witajcie Słonka moje Kochane :1luvu: aż cztyry :lol:
jak to fajnie,tak do pary teraz
Nika wybacz ale moja wyobraźnia tak ruszyła że parskam śmiechem :oops: jak sobie pomyślę jak Kaziu TŻ wsadzał łapkę do nosa :lol:
Prawa że wesoło z takim małym bajbusem?
Tośka nabierze wigoru przy małym
Trzymam mocno za wasze zdrówko i Kociastych :ok:
Madzia i Adam serdeczni dołączają się do pozdrowień
Kochamy Was mocno
Wycałuj Tadzika 8)

WIitaj Iwuś, jak miło, że wpadłaś!
Oj tak, Tośka nabrała wigoru - najpierw uciekała i chowała się przed Kaziem a teraz sama go zaczepia 8O Generalnie jest wesoło z małym szkrabem, przyzjanę Ci rację! :wink:
Ściskamy Was we czwórkę bardzo mocno!

Nikajka

Post » Wto gru 16, 2008 18:28

EwKo pisze:
Nikajka pisze: Widzę, że damy dobrały się nie tylko imionami i umaszczeniem futra! :lol:
Niop, tylko moja to samo ZŁOOOOOO...
http://pl.youtube.com/watch?v=Vz4yRdOARvY :twisted: (tak od 2. minuty ;) )

:placz: :crying: :placz: :crying:
Komp mi padł a na tym głupim firmowym rzęchu TŻ-ta "You tube" jest zablokowany!!!! :cry:

Moja Tośka to nie tyle samo zło co mega obrażalski charakterek...nie daj Boże sypnie się jej coś czego nie lubi do michy, albo pogłaszcze nie tam i nie wtedy gdy on ma na to ochotę....Panna Obrażalska na sto dwa :roll:

Nikajka

Post » Wto gru 16, 2008 18:38

Nika nie płakaj z powodu komputera :roll: Szkoda Twoich łez Kochana
my uwielbiamy Twój serdeczny uśmiech :D

Z tym obrażaniem Tosi to fakt
pamiętam jak się obrażała na mnie jak byłam u Was :lol:
No ale o moja wina była bo ją chciałam tarmosić za bardzo :oops:
a Tosia mnie przecież dopiero co poznała
Tęsknie za Wami bardzo :roll:
Całujemy Was mocno i prosimy o pozdrowienie Rodziny