Będzie Wam można pozakłucać jutro około południa lub też chwilę puźniej ?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:Witajcie wieczorową porą![]()
Będzie Wam można pozakłucać jutro około południa lub też chwilę puźniej ?![]()
mar_tika pisze:bubor pisze:Witajcie wieczorową porą![]()
Będzie Wam można pozakłucać jutro około południa lub też chwilę puźniej ?![]()
a pewnie ze możeszJa na kociarni bedę okolo 10-11 godz bo z Sali jadę do weta .A po tej godzinie to z Basią w jej miejscu pracy mozecie sie styknąc,bo na kociarni wieczorny dyżurek dopiero około 18.
No chyba że wiesiu będzie miał wolne ?
Proszę wypowiedźcie się.Wiesu masz jutro luzik czy rabotajesz?
kessie pisze:Wczoraj próbowałam napisać, ale coś mnie ta strona nie chciała słuchać i co napisałam to się kasowało :/ No więc oto najnowsze wieści z frontu:
Z Bunią wszystko dobrze, trochę przestraszona, ale pozwiedzała u mnie wszystkie kąty, zapoznała się z moim Kiziorem, który chodzi teraz za nią jak cień i zaczepia, pogonili się też troche nawzajem, ale bardziej w formie zabawy. Jak Kizior przesadzi to zostaje osyczony i oburczony. Ale nie ma agresji ani nic takiego. Bunia chce się bawić, to widać, jednak jeszcze za bardzo przestraszona jest. Daje też się czasem pogłaskać, ale nie za długo, bo wtedy syczy. Ale ogólnie wszystko ok.
Więcej wieści później - teraz jestem na szkoleniu i futra zostały same, noc minęła spokojnie, więc mam nadzieje, że niczego złego nie zastane po powrocie
terenia1 pisze:Ja mam parę spraw organizacyjnychdo przemyslenia dla wszystkich - dla tych co urzędują w kociarni, dla naszych domków tymczasowych oraz dla stałych bo widzę że domki stałe też się włączyły superowo w pomoc dla naszych kociaków
za co jesteśmy niezmiernie wdzięczne
![]()
Kociarnia i opieka nad kociakami w kociarni to podstawowa praca kilku dziewczyn, następna sprawa to szukanie domków - ogłoszenia, to praktycznie w większości w tej chwili ciąży na Marcie - ale mam nadzieję, że uda nam się poszukiwanie domków zintensyfikować jest to badzo ważne, każdy z nas szuka domków poprzez rodzinę znajomych itd , pomysł jest taki - zeby odciążyć Martę i rozszerzyć skalę poszukiwania domków proszę wszystkich o wypowiedzenie się czy moglibyscie obsadzić po dwie strony na których robi się ogłoszenia - mam na mysli tych którzy maja dostęp do kompa i do internetu - ja postaram się przygotować listę stron, Marta rozesłałaby do wszystkich 1 maila ze zdjęciami i opisami dla kociaków, a każdy z nas umieszczałby ogłoszenia na tych stronach, Marcie zostawiamy allegro i z Dorotką robienie i drukowanie ogłoszeń papierowych, kto może wywieszac ogłoszenia papierowe też dajcie znać![]()
Następna sprawa to finanse - wiadomo jakie mamy koszty podstawowe czynasz za kociarnie 190zł miesięcznie, opłata za prad na razie nie było odczytu ani jeśli chodzi o prąd, ani wodę, następne pokaźne kwoty to karma dla kociaków, żwirek, weterynarz - na to wszystko musimy mieć pieniądze niestety smutna rzeczywistości tu sprawa bazarków, wszyscy możemy wystawiać rzeczy na bazarek - lub wystawiać rzeczy które dostałyśmy na bazarku, ale wtedy trzeba dbać o bazarek - podrzucanie itd - czyli kto chętny na wystawianie bazarków
to było tak na wstępie
![]()
Proszę o pytania i oferowanie się z pomocą - oczywiście dobrowolnie![]()
I niebawem bedziemy miały jeszcze jedną pomocną osobę do pracy w kociarni - intensywnie nad tym pracuję, bo niby zajmowanie się kociakami w kociarni to prosta sprawa - ale tylko wtedy jak kociaki są zdrowe a jak chorują to trzeba jeździć dzień w dzień do weta, i ten kto jeździ niestety już nie poradzi sobie czasowo z wysprzatniem kociarni nie mówiąć o mizianiu kociaków![]()
No to proszę wszystkic zainteresowanych - czyli te co na co dzień są w kociarni, domki tymczasowe oraz wspomagające nas domki stałe i innych nam pomagających o wypowiedzi![]()
No dobra a teraz żeby nie dostać w łeb za to wszystko to idę spać
terenia1 pisze:Spotkanie organizacyjne 19.12. - godz 18 w kociarni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 190 gości