Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wania71 pisze:Dostałam dzisiaj wiadomość od Neczki z dogo:
Mamy w schronisku kilka nowych kociaków. Wszystkie tak bardzo chcą przebywać z człowiekiem, którego niestety widują rzadko... jest tylko jeden kocur jeszcze nie ufny, zdystansowany, ale myślę, że jeśliby ktoś poświęcił mu swoją uwagę - zaufałby.
Valentino, ok. 3-letni, strasznie miziasty kocur. Uwielbia być przytulany, drapany, głaskany. Najchętniej owinąłby się o człowieka i przesiedział tak cały dzień
Timur, to starszy, może 8-letni kocur, wykastrowany. Lubi być głaskany, lecz nie narzuca się. Niedawno trafił do schroniska i od tego czasu siedzi taki jakby smutny... Typ poważnego osobnika
Mefisto, myślę, że ma ok. 3 lata, choć muszę przyznać, nie znam się tak na kotach Wink Bojaźliwy, trochę przestraszony... potrzebny jest mu człowiek, który pokaże, że nie trzeba się bać... że człowiek może wiązać się także z czymś dobrym.
Bura kotka, ma kilka miesięcy, jest strasznie przyjacielska, uwielbia być w centrum zainteresowania i za wszelką cenę stara się zwrócić na siebie uwagę. Uwielbia bawić się, wspinać, skakać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: imatotachi, nfd, puszatek, Wojtek i 57 gości