Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
charm pisze:Co do bazarków - na razie jeden, ale w przyszłym tygodniu jeszcze kilka rzeczy wystawię...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3829739#3829739
mircea pisze:Trochę mnie takie podejście dziwi, mówiąc szczerze
Beata Jolanta pisze:Uważam, że w tym przypadku nadwyrężonego przez remont budżetu wystawienie bazarków jest uzasadnione. Charm sfinansowała już szczepienia Natalii i nie jest to niewielka suma.
Wczoraj Natalia dostała pierwszą szczepionkę. Była bardzo dzielna u weta, a samą szczepionkę zniosła dobrze. Oswaja się coraz bardziej z moimi kotami, a nam (TŻ i ja) wskakuje na kolan i traktorzy.
Mała1 pisze:Mnie sie wydaje,że ten bazarek jest jak najbardziej na miejscu.
biedna porzucona kicia znalazła super dom, i dom potrzebuje wsparcia na sterylizację.
Nie widze tutaj niczego niezgodnego z forum.
Przecież nie raz piszą tutaj ludzie o swoich kotkach, o tym ,ze nie stać ich na sterylizacje i sami namawiamy do wystawiania bazarków.
A jeszcze w dodatku jest to własnoreczny wyrób
mircea pisze:Ale jeśli ma to być JEDYNY kot mamy charm - niestety, to dla mnie jest niepoważna sytuacja.
charm pisze:mircea pisze:Ale jeśli ma to być JEDYNY kot mamy charm - niestety, to dla mnie jest niepoważna sytuacja.
Tak na marginesie - kot ma być mojej mamy ale wszelakie koszty ponoszę ja. Dlaczego tak jest, nie będę pisać, bo nie jest to na to miejsce.
Beata Jolanta pisze:Mnie też nie podoba się atmosfera na forum w kwestii bazarków. Ja też dołożę się do sterylizacji Natalii. Na pewno będzie wysterylizowana przed adopcją. I to jest najważniejsze, a nie emocje dotyczące sposobów poszukiwania środków pieniężnych na ten cel.
Ines_Chorzow pisze:Po drugie muszę przyznać, że coraz bardziej nie podoba mi się atmosfera tego forum. Gdzie nie zajrzę, to ktoś ma coś "ważnego" do powiedzenia na każdy temat. Nie wolno wykupywać kotów, bo to nakręca biznes, nie wolno wystawić bazarku na znajdkę, którą się chce przygarnąć, bo trzeba samemu zarobić na utrzymanie kotów. My chyba też źle robimy, że pozwalamy KPdZ utrzymywać finansowo NASZEGO kota, bo to niemoralne!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Marmotka i 147 gości