Po drugiej stronie siatki - schr. łódź V

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 14, 2008 16:02

Do kogo Cameo poszedł? Do tej pani, co się zapisywała na niego tydzień temu. Fajnie, że Cinimini ma dom;) I Inne koty.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Nie gru 14, 2008 16:08

Tak, Cameo poszedł do tej pani co go zaklepała. Asiu Cameo był w dwójce, ukryty w koszyku, bardzo głęboko. Krzyś go wyciągał. Nie może być pomyłki. Nr 118
A Kasia była w jedynce. Inga wydawała i mówiła, że to ona, więc to raczej na pewno Kasia...
O Tekli nic nie wiem...
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie gru 14, 2008 16:15

z Cameo możliwe - nie obchodziłam dwójki dokładnie, szukałam go w szpitaliku.
W 1 dużo burasków, ale Kasię bym rozpoznała. :roll:
Tak czy owak, ściągamy ogłoszenia :lol:
NibyBonifacy to ona??? ale numer... :)
(ktoś robi jej ogłoszenia?)
Z Wiką proponuję zostawić ogłoszenia, nawet jeśli podobna do niej burania jest, to bardzo podobna i wiekowo i wyglądem i zachowaniem.

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Nie gru 14, 2008 16:22

O, Madziu jaka super relacja :D
Fajnie, bardzo się cieszę ze wszystkich wieści. Trzymam wielkie kciuki za to, żeby kocinki były szczęśliwe w swoich nowych domach.
A Kajtuś i Kuba ? Widział je ktoś ?
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Nie gru 14, 2008 16:28

Kajtek i Kuba są w pierwszym boksie. Płochliwe chłopaki, ale mozna je złapać i głaskać. Ja to bym je jeszcze umieściła w klatce, żeby się bardziej oswoiły.
Asiu, mogę zrobić opis Bonifacemu, czyli Bożence - fotki masz, prawda? Wyślę Ci opis Bożenki. Czy mogłąbyć po dołączeniu do pisu fotek, przesłac je razem wszystkim robiącym ogłoszenia?

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Nie gru 14, 2008 16:32

CoolCaty pisze:Kajtek i Kuba są w pierwszym boksie. Płochliwe chłopaki, ale mozna je złapać i głaskać. Ja to bym je jeszcze umieściła w klatce, żeby się bardziej oswoiły.

Dzięki Anuś za info, to takie fajne kocinki, mam nadzieję, że wypatrzy je super domek.
Może będzie wolna klatka z tydzień, żeby je tam umieścić.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Nie gru 14, 2008 16:38

CoolCaty - jak będziesz mieć opis, podeślij, dołączę zdjęcia i porozsyłam do ogłoszających.

Teklę proszę nadal ogłaszać, podając namiary na mnie. Jest w domu tymczasowym na doswajaniu.

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Nie gru 14, 2008 17:02

magdaradek pisze:Dziś do swoich domów poszło 7 kotów.

Hura!!! (nie umiem wstawiac tych takich cieszacych sie emottikonek :)- wiec prosze je sobie teraz tutaj wyobrazic)
Najpiekniesza historia z Klarą :) Mam nadzieje ze z happy endem :)

zielona.ona

Od: Wto sty 29, 2008 10:15

Post » Nie gru 14, 2008 17:58

Cini-Minisia w końcu znalazła :) Jak się cieszę :)
W ogóle reweleacyjny dziś był dzień adopcyjnie - dziewczyny super robota :) :ok:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Nie gru 14, 2008 17:58

Cieszę sie ogromnie z kotów które pojechały do domków. Oby to były domki na zawsze i koty były szczęśliwe.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie gru 14, 2008 18:30

Cieszę się, że tyle kotków znalazło domki. Mam nadzieję, że będą bardzo szczęśliwe. Tego im życzę.
fufu

Post » Nie gru 14, 2008 19:54

Sis pisze:z Cameo możliwe - nie obchodziłam dwójki dokładnie, szukałam go w szpitaliku.
W 1 dużo burasków, ale Kasię bym rozpoznała. :roll:

też nie mogłam znaleźć Cameo - zaszył się w budce i spał, więc oczysk zielonych nie pokazywał. Krzysiek dzielnie łapał wszystko, co czarne, no i kocio się znalazł. Pani już była prawie w histerii, że jak to? gdzie jest JEJ kot? ;)

Mała Kasia jeszcze wczoraj była w szpitaliku, bodajże razem z Indim, jeszcze kartka na drzwiach była, że do soboty włącznie ma dostawać leki, a jak nie będzie gilić - ma wrócić na boks, no i wróciła dziś rano. To na 100% Kasia, ona ma charakterystyczne oczka.

Dom Cesi będzie na pewno super :ok: Pan wczoraj rozmawiał ze mną pół godziny przez telefon, dziś wymęczył jeszcze Anię :) Ponieważ Pan zajmuje się wykończeniami wnętrz, już stwierdził, że będzie specjalna budowla w domu, żeby kotka mogła pod sam sufit włazić :D znając Cesię, to uwali się na kanapie, a Pan będzie sobie tę budowlę oglądać czasem :mrgreen:

Klara... tak, to była bardzo specjalna adopcja. Pierwszy raz usłyszałam, że Pani weźmie tego kota, co jej damy, obojętna płeć, kolor, wiek, byle nie bał się psów, bo w domu niewielki, przyjazny piesek jest. Było wtedy bardzo dużo ludzi na kociarni, psy były poddenerwowane, nie bardzo chciałam eksperymentować z testowaniem kotów z boksu i jakoś tak wzrok mi na Klarcię padł. Kotka, jak zwykle, wtopiona w otoczenie, zwinięta w kulkę spała na stole. Powiedziałam, że straciła swojego Pana, i właściwie tak leży cały czas na tym stole, albo kaloryferze. Pani wzięła ją na ręce i już puścić nie chciała. Będzie mała miała dobrze :)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon gru 15, 2008 7:52

HOP po domki!
Obrazek

AgnieszkaZet

Od: Wto paź 21, 2008 9:40

Post » Wto gru 16, 2008 21:24

Kochane Moje,

będę miała swój pierwszy w życiu tymczas........zabieram małego dymniaczka z chorymi oczkami, który ujął mnie za serce w niedzielę.......mam ogromną tremę, liczę na Wasze wsparcie!
Kochana Ania CoolCaty zabrała dziś małego ze schronu. Jest u niej w lecznicy. W piątek go zabieram od Ani. Do tego czasu muszę zorganizować dla małego "mieszkanko". W związku z tym, bardzo chciałabym Was poprosić o pomoc w tej kwestii. Czy ktoś z Was ma klatkę dla maluchów, jakąś małą kuwetę, która się tam zmieści? Nie wiem co jeszcze mieć powinnam...
bardzo proszę Was o pomoc.
I wielkie kciuki. Boję się jak nie wiem, ale i ciesę bardzo. Mam nadzieję, że uda się małemu pomóc.
Mam jeszcze jedną, ogromną prośbę...chciałabym poprosić o wsparcie finansowe :oops: :oops: jeśli nie macie nic przeciwko temu...
z góry dziękuję .....
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto gru 16, 2008 21:32

Magda, klatkę i kuwetę możecie pożyczyć ode mnie jak bedziecie małego odbierać. O wsparcie finansowe napiszę do mokkuni - ale to jutro.

Dziś kotka Bożenka pojechała na rtg łapki. Doszła nowa kicia - biała ze srebrną czapeczką na głowie.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

[poprzednia][następna]