Wiola, spokojnie - jak sie nie uda to załatwimy to inaczej, spokojnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marcjannakape pisze:Tak, jesteśmy juz wdomu![]()
PK schował sie na widok Jury![]()
Bezczelna za to nawet go polizała, teraz bacznie obeserwuje.
Jura zaliczył już:
miseczke bozity,
połowę miseczki PK (radzi obie chłopak a co!),
miske z suchym,
kuwetę,
2 domki,
kolana Madzika i moje![]()
Na razie obwąchuje kąty i takiego go ptawiam, niech sie zapoznaje z własnym domem.
masz dobrze wychowane footra![]()
![]()
ewung pisze:no cóż... zachciało Ci się kocio-dzieciaka to teraz masz demolkę
marcjannakape pisze:Wróciłam do domu, po pozostawieniu futra na kilka godzin samych sobie.
I szczena mi opadła![]()
Jura nie ma żadnych zachamowań, a na dodatek świetnie sobie radziPo raptem kilku godzinach - jak wychodziłam siedział przyczajony za fotelem. Teraz lata po domu i ... demoluje
Cos tam już pozrzucał, pudełka poprzewracał, torbe papierową podarł...
Jura zachowuje sie tak jakby widział - lata pędem za mną i tylko czasem "nie wyrobi zakrętu", a tak porusza się bezbłędnie![]()
No i jest obrzydliwiemizasty...
marcjannakape pisze:Wróciłam do domu, po pozostawieniu futra na kilka godzin samych sobie.
I szczena mi opadła![]()
Jura nie ma żadnych zachamowań, a na dodatek świetnie sobie radziPo raptem kilku godzinach - jak wychodziłam siedział przyczajony za fotelem. Teraz lata po domu i ... demoluje
Jura zachowuje sie tak jakby widział - lata pędem za mną i tylko czasem "nie wyrobi zakrętu", a tak porusza się bezbłędnie![]()
marcjannakape pisze:Never pisze:zazdroszczę - ślepaczki są słodkiezresztą widziałaś moją małą cholerę
ale nie doceniasz ich - to są bardzo żywotne koty, Zoe prawie wykończyła dorosłego pełnosprawnego kota
![]()
He, he.
Ale to będzie następowało stopniowo, bo Jureczek musi poznać teren i sie rozręcić. Poza tym nie jest 3 razy wiekszy od PK, tak jak Pirat/Vigor.
Never pisze:marcjannakape pisze:Wróciłam do domu, po pozostawieniu futra na kilka godzin samych sobie.
I szczena mi opadła![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no to przypomnę cytat sprzed paru stron
marcjannakape pisze:Never pisze:zazdroszczę - ślepaczki są słodkiezresztą widziałaś moją małą cholerę
ale nie doceniasz ich - to są bardzo żywotne koty, Zoe prawie wykończyła dorosłego pełnosprawnego kota
![]()
He, he.
Ale to będzie następowało stopniowo, bo Jureczek musi poznać teren i sie rozręcić. Poza tym nie jest 3 razy wiekszy od PK, tak jak Pirat/Vigor.
stopniowo mówisz? tia.....
Never pisze:to dobrze, bo dzisaj byłam nieco zdołowana. Ale następnym razem zakładam się za grubą kasę![]()
zobaczysz Marcjanna, to będzie Twój pupilekzwariujesz na jego punkcie - to też są prorocze słowa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
marcjannakape pisze:
No i gwóźdź programu - Jura ma grzybka
Wima pisze:marcjannakape pisze:
No i gwóźdź programu - Jura ma grzybka
No, jego wkład w święta