AGA MARCZAK- PANI BASIA TO BYŁ TEZ MÓJ KONTAKT NIE TYLKO IZY5

,cytuje siebie z wczoraj:
"WAŻNE I PILNE- MAM MIŁĄ PANIĄ CHĘTNĄ ADOPTOWAĆ KOTKA NA CITO!!!!KOTEK POWINIEN BYĆ RACZEJ Z TYCH MIZIASTYCH I NIE ŁOBUZÓW. WIEK NIE GRA ROLI- MOŻE BYĆ MAŁY LUB MŁODY KASTRAT. PROSZĘ O JAK NAJSZYBSZE INFO DO MNIE NA TEL INFORMACYJNY- BO PRZEZ 2 DNI NIE BĘDĘ MIEĆ DOSTĘPU DO INTERNETU. 795-492-426. NAJLEPIEJ JAKBY KOT BYŁ PINGWINOWATY, ALE PANI JEST TAK SYMPATYCZNA, ŻE MYŚLĘ- ŻE I INNEJ BARWY TEŻ WEŹMIE. KUWETKUJĄCY!!!!!!!!!!!!" hehehheh...aguś przegapiłaś mój apel!!!!!!!!!!!!!!!dobrze, że ta Pani się znalazła i mikołajek znalazł kochający domeczek. pani tak strasznie pragnęła kotka, że dzwoniła do mnie kilka razy. widać na pierwszy rzut oka, że dobra osoba!!!!!!!!!
seja- nie widzę fot kociaka!!!!!!!!!!!!! u mnie w kompie nie wyświetlają się- plissssssssssssssssssssssssss- na maila mi wrzuć
alexis1-75@o2.pl
DZIEWCZYNY BARDZO WAŻNE- I TRUĆ WAM BĘDĘ AŻ PO GRÓB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROSZĘ O WSZYSTKIE KOTY DO ADOPCJI Z WASZYCH DOMKÓW TYMCZASOWYCH DO BAZY DANYCH NA NASZĄ STRONKĘ
www.pkdt.pl, PONIEWAŻ WCZORAJ ROZDZWONIŁ MI SIE TEL W SPRAWIE ADOPCJI, A ŚLEDZIĆ NASZEGO FORUMOWEGO PISANIA NIE MA CZASU W TAKICH WYPADKACH. baza danych kotków na naszej stronie musi być na cito zaktualizowana, mało tego- koty jeżeli odchodzą do domu stałego, muszą być przeniesione do rubryki URATOWANE!!!!!!!wysyłajcie fotki kotów z małym opisem do majeczki, naszej moderatorki strony. jeżeli nie usystematyzujemy bazy danych- odbieramy tym samym szanse na wyadoptowanie kota. bo łatwiej jest mi-komuś wysłać numer strony internetowej i niech sam ogląda i wybiera, niż myśleć i sapać i przypominać sobie jakie aktualnie są koty do adopcji.
kolejna sprawa, która nie ukrywam bardzo mnie smuci- żadna z was nie wysłała majce zdjęć, opisu siebie. czy tak ma wyglądać nasza działalność- że tylko ja, maja, iza, mpacz78, m&j i ala- tworzymy naszą organizację?????????????? BARDZO PROSZĘ O ZDJĘCIA I OPIS. BO LUDZIOM CIAGLE MÓWIĘ O NASZEJ ORGANIZACJI I O WIELKIEJ ILOSCI OSÓB ZAANGAŻOWANYCH, A TU KTOŚ WCHODZI NA STRONKE- KLIKA W LUDZI I OKAZUJE SIE ŻE TO TYLKO 5 OSÓB TWORZY PKDT!!!!!!!!! DZIEWCZYNY, FACECI- O CO CHODZI? WSTYDZICIE SIĘ SIEBIE I TEGO CO ROBIMY????????????
seja i jeszcze jedno- kotki wezmę dopiero ok 7-8 styczna jak wrócę z dłłłłłłłłłłługiego sylwestra- tzn nie ja kociaki wezme, tylko EWA mój kochany domek tymczasowy, więc póki co jeżeli nie boisz sie chorego kociaka jarka, możesz śmiało brać. wszyscy pomożemy wyadoptować- ja mam 110 zł w kopercie i póki co- na leczenie dam i wspomogę kocią biedę, z konta nie ruszamy na razie, bo po wypłaceniu wpłat na kubaski- sumka niewielka!!!!!!!!!! maja mogę prosić o podsumowanie funduszu na koty??????????
i ważne- PROSZĘ O PODAWANIE NUMERU KONTA I STRONĘ INTERNETOWĄ DOMKOM ADOPCYJNYM, I NIE CHODZI TU O SPRZEDAŻ KOTA- TYLKO POMOC DLA NASTĘPNYCH BIEDAKÓW
hhhhurrrrrrrraaaaaaaaaaa-mimo, że oddawać nie miałam- to mała RYSIA poszła dziś do adopcji!!!!!!!!!!

takie wspaniałe małżeństwo po nią przyjechało dziś do mojej siostry, ze zmiękła.........pani płakała- 6 grudnia umarła im kotka po ciężkiej operacji nie wybudziła się. a kot stary rezydent z jamnikiem popadły w deprasje po stracie buraski........więc jak było nie dać? no więc mała misia została sama- ala śpi z nią w łóżku i się strasznie miziają

ładna historia nie??????????? maja rysie można śmiało wstawić do kotków wyadoptowanych!!!!!!!!

dobry wynik na jeden dzień- 2 adopcje!!!!!!!!no i małżeństwo chęynie dało datek na PKDT- serdecznie dziękujemy!!!!!!!!!!! dodam, że wyadoptowane zostały też z moich i EWY tymczasków- RÓŻYCZEK I RYŚ - datek też wpadł!!!!!!!!!!!!!!
mam nadzieję, że 4 koty dzis podrzucone mirmiłce też znajdą szybko dom...trzeba jej pomóc ona ma już 24 swoje, części nie udało się wyadoptować. myślę, że podjedziemy do niej z majką któregoś dnia na sesję foto- i porobimy super reklamy internetowe. dziewczynie trzeba pomóc koniecznie.