Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
la gata pisze::D już nie możemy się doczekać malutkiejjutro, zaraz po pracy jadę do domku przywitać się z małą królewną
porobię zdjęcia i wkleję
o ile będę potrafiła to zrobić...
w sensie wkleić, nie zrobić
będą wieści na bieżąco słane
la gata pisze:jutro podyskutuję na ten temat![]()
Etka! Bibi na brykiecie czy żwirku chowana??? Magda w brykiet zaopatrzona, bo moje tylko na brykiecie (starsze dziewczyny strasznie suche poduchy po żwirku miały...) a wiem, że maluchy trudniej się przestawiają
Magda w pracy.. to jakby co.. to smsa prześlę - kupi w drodze do domu... niech kocina ma, do czego przyzwyczajona
za tydzień robimy baby party!![]()
![]()
nie tylko ty nie umieszla gata pisze:no to po kwarantannie przyjedzie do mojej P.Asi (lek wet) i dostanie kłujkęwłaśnie nie wiem z tą kleptomanią... u mnie pozostałe zdrowe
![]()
buuu chciałam wkleić zdjęcie kleptomana złapanego na gorącym uczynku ale nie umiem
prześliczny
Etka pisze:dzis byl u mnie nowy domek Didi i Pipi.
Bardzo fajowski domek i dziewczyny prawdopodobnie we wtorek sie przeprowadza.
Ja niestety jutro znow jade do weta.
Didi jest chora, tak jak wczesniej Bibi.
Podalam jej dzis Stronghold, ale ona malo je, jest bardzo niemrawa, juz nawet BiBi jak przyjechala byla zwawsza.
Niestety dzis moj maz wyjechal i niemoglam jechac do weta :-/ Jutro jade z jerzykowka bo w nocuy Piotrek warca i zostanie z moja Majka.
Rany, powtorka z rozrywki.
No chyba ze srodek zadziala, wykosi robale i poczuje sie lepiej maly grzdyl.
a nowy domek DiDi za uroczyl sie moja Amisia
Co do Bibulca, spakowana walizeczka, umowa spisana, Karotkowym transportem pojedzie w ramiona swojej Pańci
a wariuje jak maly szatan!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 70 gości