Mała BiBi w DS, jej siostrzyczka DiDi odeszla :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt gru 12, 2008 11:04

:D już nie możemy się doczekać malutkiej ;) jutro, zaraz po pracy jadę do domku przywitać się z małą królewną :1luvu: porobię zdjęcia i wkleję ;) o ile będę potrafiła to zrobić... :? w sensie wkleić, nie zrobić ;) będą wieści na bieżąco słane ;)
Obrazek
Obrazek

la gata

Od: Nie gru 07, 2008 23:12

Post » Pt gru 12, 2008 11:32

la gata pisze::D już nie możemy się doczekać malutkiej ;) jutro, zaraz po pracy jadę do domku przywitać się z małą królewną :1luvu: porobię zdjęcia i wkleję ;) o ile będę potrafiła to zrobić... :? w sensie wkleić, nie zrobić ;) będą wieści na bieżąco słane ;)

bardzo sie ciesze , moze zachecisz Madzie by sie zarejestrowala na forum? :)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pt gru 12, 2008 11:58

jutro podyskutuję na ten temat ;)
Etka! Bibi na brykiecie czy żwirku chowana??? Magda w brykiet zaopatrzona, bo moje tylko na brykiecie (starsze dziewczyny strasznie suche poduchy po żwirku miały...) a wiem, że maluchy trudniej się przestawiają ;)
Magda w pracy.. to jakby co.. to smsa prześlę - kupi w drodze do domu... niech kocina ma, do czego przyzwyczajona ;)
za tydzień robimy baby party! :balony: :birthday: :ryk:
Obrazek
Obrazek

la gata

Post » Pt gru 12, 2008 13:27

la gata pisze:jutro podyskutuję na ten temat ;)
Etka! Bibi na brykiecie czy żwirku chowana??? Magda w brykiet zaopatrzona, bo moje tylko na brykiecie (starsze dziewczyny strasznie suche poduchy po żwirku miały...) a wiem, że maluchy trudniej się przestawiają ;)
Magda w pracy.. to jakby co.. to smsa prześlę - kupi w drodze do domu... niech kocina ma, do czego przyzwyczajona ;)
za tydzień robimy baby party! :balony: :birthday: :ryk:

na zwirku.
Dziewczyny dopoki ona nie bedzie zaszczepiona dwa razy uwazajcie z kontaktem z innymi kotami,
ja sie strasznie boje panleuko, a chyba serce by mi peklo gdyby mala zachorowala.

Etka

Post » Pt gru 12, 2008 14:03

Etka, a ona jeszcze nie szczepiona? to w takim razie poczekamy ;) wprawdzie moje szczepione i nie wychodzące... ale na zimne trzeba dmuchać :!: tyle się naczytałam tutaj o różnych choróbskach :cry: na szczęście odpukać i odpluć tch tch! nigdy moje na żadne wredne choroby nie chorowały... wprawdzie nasza blondi (bo cała biała, tylko ogon doczepiony z innego kota- bo rudy :twisted: ) alergiczka pokarmowa, dwa razy w życiu miała atak skórnej alergii-pod opieką teściowej zostały :evil: a moja teściowa zawsze wie lepiej co koty powinny jeść :evil: (teraz zostają na czas wczasowania pod opieką kogoś innego-też kociary), druga szylkretka, tylko kiedyś przeziębiona była, przez mnie bo zimną puszkę z lodówki dałam :evil: a podlotek zdrowy jak rydz :D jedyna jego wada - kleptoman torebkowy :twisted: ale to CHYBA?... nie jest zaraźliwe :wink:
a tak poważnie: będziemy dmuchać i chuchać :1luvu: cieszymy się obie jak głupie do sera :lol:
Obrazek
Obrazek

la gata

Post » Pt gru 12, 2008 14:46

moze i kleptomania zarazliwa :twisted:

BiBi miala byc szczepiona w przyszly czwartek, no ale potem nie mam transportu.
Wiec jedzie nieszczepiona. Kolejne szczepienie za miesiac od pierwszego szczepienia.

Etka

Post » Pt gru 12, 2008 15:24

no to po kwarantannie przyjedzie do mojej P.Asi (lek wet) i dostanie kłujkę ;) właśnie nie wiem z tą kleptomanią... u mnie pozostałe zdrowe :twisted:

buuu chciałam wkleić zdjęcie kleptomana złapanego na gorącym uczynku ale nie umiem :crying:
Obrazek
Obrazek

la gata

Post » Pt gru 12, 2008 16:42

la gata pisze:no to po kwarantannie przyjedzie do mojej P.Asi (lek wet) i dostanie kłujkę ;) właśnie nie wiem z tą kleptomanią... u mnie pozostałe zdrowe :twisted:

buuu chciałam wkleić zdjęcie kleptomana złapanego na gorącym uczynku ale nie umiem :crying:
nie tylko ty nie umiesz :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Pt gru 12, 2008 18:59

Kacpuś złapany na kleptomanii:
Obrazek

a tu, dostał w zamian inną torebkę... spodobała się :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

la gata

Post » Pt gru 12, 2008 19:03

la gata pisze:Kacpuś złapany na kleptomanii:
Obrazek

Obrazek

ale kurcze jest czaderski :D

Etka

Post » Pt gru 12, 2008 19:06

Etka pisze:
Obrazek

Obrazek

i piekny oblednie :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt gru 12, 2008 19:10

:D :D moje serduszko kochane :1luvu: tylko całować, całować i tulić :1luvu: i przytulaśny bardzo, bardzo!
Obrazek
Obrazek

la gata

Post » Pt gru 12, 2008 19:23

jerzykowka pisze:
Etka pisze:
Obrazek

Obrazek

i piekny oblednie :D
prześliczny :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Post » Pt gru 12, 2008 21:00

dzis byl u mnie nowy domek Didi i Pipi.
Bardzo fajowski domek i dziewczyny prawdopodobnie we wtorek sie przeprowadza.

Ja niestety jutro znow jade do weta.
Didi jest chora, tak jak wczesniej Bibi.
Podalam jej dzis Stronghold, ale ona malo je, jest bardzo niemrawa, juz nawet BiBi jak przyjechala byla zwawsza.

Niestety dzis moj maz wyjechal i niemoglam jechac do weta :-/ Jutro jade z jerzykowka bo w nocuy Piotrek warca i zostanie z moja Majka.
Rany, powtorka z rozrywki.

No chyba ze srodek zadziala, wykosi robale i poczuje sie lepiej maly grzdyl.

a nowy domek DiDi za uroczyl sie moja Amisia :)
Co do Bibulca, spakowana walizeczka, umowa spisana, Karotkowym transportem pojedzie w ramiona swojej Pańci :)
a wariuje jak maly szatan!

Etka

Post » Pt gru 12, 2008 21:14

Etka pisze:dzis byl u mnie nowy domek Didi i Pipi.
Bardzo fajowski domek i dziewczyny prawdopodobnie we wtorek sie przeprowadza.

Ja niestety jutro znow jade do weta.
Didi jest chora, tak jak wczesniej Bibi.
Podalam jej dzis Stronghold, ale ona malo je, jest bardzo niemrawa, juz nawet BiBi jak przyjechala byla zwawsza.

Niestety dzis moj maz wyjechal i niemoglam jechac do weta :-/ Jutro jade z jerzykowka bo w nocuy Piotrek warca i zostanie z moja Majka.
Rany, powtorka z rozrywki.

No chyba ze srodek zadziala, wykosi robale i poczuje sie lepiej maly grzdyl.

a nowy domek DiDi za uroczyl sie moja Amisia :)
Co do Bibulca, spakowana walizeczka, umowa spisana, Karotkowym transportem pojedzie w ramiona swojej Pańci :)
a wariuje jak maly szatan!
:D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

[poprzednia][następna]