anka właśnie po to jesteśmy żeby to zmienić!!!!!!!!!!!!!!!

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dzidzia pisze:I mam jeszcze propozycję dla dziewczyn z Gdańska, jeżeli chcecie to zadzwońcie do pana Jacka i wpiszcie się na liste opiekunów społecznych, co skutkuje tym, ze macie prawo do wykonywania sterylek na koszt UM.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany to dam namiary na pana Jacka.
sabina skaza pisze:wiecie co może za dużo bujam w obłokach, ale marzy mi się dzień, że to co robimy czyli DOMY TYMCZASOWE finansowane będą przez państwo...i wszystkie będziemy mogły rzucić pracę i zająć się naszymi kotami!!!!!!!!!!!! przecież pogotowia opiekuńcze i molochy domy dziecka są likwidowane systematycznie na rzecz rodzinnych domów dziecka. czemu państwo nie miało by skończyć z dofinansowywaniem wielkich azyli??????? psy, koty mogły by żyć w mini placówkach na np.10 zwierzaków- tzw. RODZINNYCH KOCICH I PSICH DOMACH TYMCZASOWYCH................utopia, wiem.........ale czekajcie, niech nam wypali zrzeszenie się, a będę walczyć o nowa ustawę!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
panie prezydenciuniu- płać pan nam, a nie molocham, my odchowamy zwierzaki na porządnych obywateli!!!!!!!!!!!!!!!
izabela, nie znaczy to, że pozbawię cie pracy- będziesz zarabiać 3-4 tys wychowując w domu 10 kotów!!!!!!!!!!!pasuje ci to??????????????????
Izabela pisze:m&j pisze:jak się dziecko rodzi to kota trzeba oddać przecież to oczywiste!! tak więc Iza spodziewaj się na koniec marca dwóch nowych lokatorów w Ciapkowie, jeden jest absolutnie niereformowalny i do tego agresywny:)
![]()
![]()
![]()
to sie ubawilam![]()
Poczekaj az z Ruda wpaniemy do Ciebie na koci wieczorek zapoznawczyi to nie przez szybke tylko full contact
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości