STOWARZYSZENIE - POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 11, 2008 22:36

"Sabina, Ty to masz marzenia. Rzeczywiście byłoby fajnie żyć opiekując się stadkiem kotów. Ale chyba nawet SPCA w Stanach nie ma płatnych domów tymczasowych, tylko korzystają z pomocy wolontariuszy."

anka właśnie po to jesteśmy żeby to zmienić!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Czw gru 11, 2008 22:39

Co do 2 młodych i pięknych. Odłowię po świętach i zacznę cywilizować, odrobaczać,odpchlę i ewentualnie leczyć będę. One dobrze wyglądają. Tłuste są, 3 razy dziennie Panie dają im jeść. Co prawda jest to jedzenie markowe ARO, ale zawsze coś...Tylko że liczba kotków rośnie...

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Czw gru 11, 2008 23:03

dziewczyny, niestety same nie damy rady 10 kocic na nasz koszt wysterylizować ale... przecież od stycznia ruszają darmowe sterylki- trzeba uśmiechnąć się do dzidzi, bo ona wie co i jak w gdańsku.
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Czw gru 11, 2008 23:44

w Gdańsku darmowe sterylki ruszą od nowa w marcu. Teraz sezon sterylkowy zakończony. Ktoś w Urzędzie ponoć się tym zajmuje, ale niestety est słabo osiągalny:/

Sabina adres sklepu, poproszę?
Cholera, daleko od dworca ja jestem piesza więc nie dotrę, ale zaraz dam cynk do Gdyniowców, może podjedziemy.
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Pt gru 12, 2008 0:09

Pani Hania ma na niego namiar...ktoś z imienia i nazwiska już trochę bardziej osiągalny...może by go gdzieś dorwać w styczniu...bo w marcu to ...

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Pt gru 12, 2008 0:36

Akcja sterylkowa w Gdańsku ruszy pewnie w marcu. Mam kontakt do pana Jacka, który bezposrdnio zajmuje sie tym.
I mam jeszcze propozycję dla dziewczyn z Gdańska, jeżeli chcecie to zadzwońcie do pana Jacka i wpiszcie się na liste opiekunów społecznych, co skutkuje tym, ze macie prawo do wykonywania sterylek na koszt UM.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany to dam namiary na pana Jacka.
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Pt gru 12, 2008 8:27

dzidzia pisze:I mam jeszcze propozycję dla dziewczyn z Gdańska, jeżeli chcecie to zadzwońcie do pana Jacka i wpiszcie się na liste opiekunów społecznych, co skutkuje tym, ze macie prawo do wykonywania sterylek na koszt UM.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany to dam namiary na pana Jacka.

Dzidziu - proszę o namiary. A jak wygląda procedura wpisywania na listę? Wystarczy się po prostu zgłosić?
Kto nie lubi kotów w poprzednim wcieleniu musiał być myszą ;)
Obrazek

maria_z

Od: Pt lis 23, 2007 21:25

Post » Pt gru 12, 2008 8:57

Jeśli ktoś się orientuje z tym adresem w Gdyni sklepu zoologicznego, to bardzo proszę o kontakt telefoniczny. Nie znam Gdyni praktycznie wcale :oops: , ale jeśli kociak jest chory to trzeba tam jechać szybciutko.
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Pt gru 12, 2008 8:58

Sabina zdjęcia i dokłądny opis naszej kotki wyslę na poczatku rpzyszłego tygodnia, wcześniej po prostu nie dam rady. Strasznie zalatani jesteśmy :( Ale za to obiecuję, że zdjęcia będą super ;))))
Obrazek Obrazek

soso

Od: Śro lis 26, 2008 7:38

Post » Pt gru 12, 2008 9:14

Powysylałam namiary :D
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Pt gru 12, 2008 10:45

Tak jeden domek mam - nie jest duży na 1-2 koty, może jeszcze dziś będzie dzwonił ten pan co ma kontakt od Sylwi żeby go kupić, jeżeli pan dziś nie zadzwoni to przywiozę ten domek w poniedziałek do Wrzeszcza to Seja by dała go ustawiła gdzie trzeba.
W weekend podjadę do Sabiny po kolejne szafki, niedługo będą kolejne domki.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pt gru 12, 2008 11:15

betbet wiem o tym kociaku od solaris- jest podobno tylko jeden sklep zoo na kartuskiej na chylonii. nic więcej nie wiem.... :cry:

mpacz78- będę w niedzielę w domu do godziny 13.00, poza tym pracuję i w zaraz jadę do kotów i już nie wracam do jutra- muszę małe karmić.

dziewczyny- mam sygnał od sąsiadów, że kotka której zabrałam maluchy spod rynny biega od kilku dni i płacze za nimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz już sama nie wiem czy dobrze zrobiłam????????????? :cry: wet mówił, ze były chore i trzeba je leczyć i że dobrze, ja zaś się bałam że ona je z gniazda wyniosła i się nimi już nie będzie chciała zajmować.... teraz zaczynam bać się o buraske- jak będzie tak lamentowała po nocach, to ją jeszcze ktoś otruje...........

WAŻNE I PILNE- MAM MIŁĄ PANIĄ CHĘTNĄ ADOPTOWAĆ KOTKA NA CITO!!!!KOTEK POWINIEN BYĆ RACZEJ Z TYCH MIZIASTYCH I NIE ŁOBUZÓW. WIEK NIE GRA ROLI- MOŻE BYĆ MAŁY LUB MŁODY KASTRAT. PROSZĘ O JAK NAJSZYBSZE INFO DO MNIE NA TEL INFORMACYJNY- BO PRZEZ 2 DNI NIE BĘDĘ MIEĆ DOSTĘPU DO INTERNETU. 795-492-426. NAJLEPIEJ JAKBY KOT BYŁ PINGWINOWATY, ALE PANI JEST TAK SYMPATYCZNA, ŻE MYŚLĘ- ŻE I INNEJ BARWY TEŻ WEŹMIE. KUWETKUJĄCY!!!!!!!!!!!!

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Post » Pt gru 12, 2008 11:30

sabina skaza pisze:wiecie co może za dużo bujam w obłokach, ale marzy mi się dzień, że to co robimy czyli DOMY TYMCZASOWE finansowane będą przez państwo...i wszystkie będziemy mogły rzucić pracę i zająć się naszymi kotami!!!!!!!!!!!! przecież pogotowia opiekuńcze i molochy domy dziecka są likwidowane systematycznie na rzecz rodzinnych domów dziecka. czemu państwo nie miało by skończyć z dofinansowywaniem wielkich azyli??????? psy, koty mogły by żyć w mini placówkach na np.10 zwierzaków- tzw. RODZINNYCH KOCICH I PSICH DOMACH TYMCZASOWYCH :)................utopia, wiem.........ale czekajcie, niech nam wypali zrzeszenie się, a będę walczyć o nowa ustawę!!!!!!!!!!!! :lol: :D :wink: panie prezydenciuniu- płać pan nam, a nie molocham, my odchowamy zwierzaki na porządnych obywateli!!!!!!!!!!!!!!!
izabela, nie znaczy to, że pozbawię cie pracy- będziesz zarabiać 3-4 tys wychowując w domu 10 kotów!!!!!!!!!!!pasuje ci to??????????????????

Wiesz co Sabina jeśli taka idea by powstała byłoby super ale wtedy ja byłabym na pewno rozwódką bo mój mąż by tego nie zniósł :)
Obrazek

m&j

Od: Czw paź 30, 2008 18:21

Post » Pt gru 12, 2008 11:32

Izabela pisze:
m&j pisze:jak się dziecko rodzi to kota trzeba oddać przecież to oczywiste!! tak więc Iza spodziewaj się na koniec marca dwóch nowych lokatorów w Ciapkowie, jeden jest absolutnie niereformowalny i do tego agresywny:)

:lol: :lol: :lol:
to sie ubawilam :lol:
Poczekaj az z Ruda wpaniemy do Ciebie na koci wieczorek zapoznawczy :twisted: i to nie przez szybke tylko full contact :wink:

Zapraszam bardzo serdecznie i was i wszystkie kociary!! ale ja wychodzę z domu, bo mam nerwy za słabe na takie akcje :D
Obrazek

m&j

Od: Czw paź 30, 2008 18:21

Post » Pt gru 12, 2008 12:53

dziewczyny nie ma żadnego info o ŚNIEŻYNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!nikt nie napisał że kotek śniegusek jest już od jakiegoś czasu w nowym domu tymczasowym. co u niego???????????? gdzie sa jego zdjęcia??????? wstawimy je do strony adopcyjnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam chętną na kotka czarnego!!!!!!!!!!!!! IZABELA szybko szybko proszę o kontakt!!!!!!!!!!!!!

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

[poprzednia][następna]