Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Petka-P1 pisze:zapraszam na bazarek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=85 ... highlight=
Justa&Zwierzaki pisze:Widze ze Korciaczki sie nie pochwaliły swoim sukcesem a jest wielki :
Odkarmiły , wyleczyły , złapały do sterylizacji a teraz maja ja w domu i albo zostanie u nich albo trafi do adopcjiKarciaczki jesteście wspaniałe
Byłam ja dzis zobaczyc i naprawde dobrze wygląda i nawet Korcia ładnie sie zachowuje
Justa&Zwierzaki pisze:Widze ze Korciaczki sie nie pochwaliły swoim sukcesem a jest wielki :
Odkarmiły , wyleczyły , złapały do sterylizacji a teraz maja ja w domu i albo zostanie u nich albo trafi do adopcjiKarciaczki jesteście wspaniałe
Byłam ja dzis zobaczyc i naprawde dobrze wygląda i nawet Korcia ładnie sie zachowuje
no właśniekaja555 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Widze ze Korciaczki sie nie pochwaliły swoim sukcesem a jest wielki :
a jak ta szczęsciara wygląda??
Korciaczki pisze:Morisia, bo takie dostała imię szylkretkowa dama, jest znami już 4dni.
Ale po kolei:
Łapanka wyszła idealnie - koteczka była w transporterku już po ok. 15minutach, a potem szybko do domku:)
Jest domowa - to widać. Przede wszystkim mruczy, mruczy pieknie, słodko i prze rozkosznie, kocha być głaskana, jeśli tylko przestaniemy ją głaskać obrazu otwiera swoje oliwkowe oczka i szuka nimi kontkaktu wzrokowego z głaszczącym...Podnosi ogon do góry, ale również umie kożystać z kuwety: siusiu, kupka...Zastanawia nas tylko dlaczego wszelkiego rodzaju hałas jest jej obojętny. Ogółem jest to kochany, towarzyski miłosnik pieszczot. czasem niemal tańczy podczas miziania, dopomina się łasząc się czy lekko dobijając łebkiem o rękę.
Jeśli chodzi o żywienie i lokum - "mieszka" w olbrzymiej klatce( porzyczonej od Justy&Zwierzaki), ma swój transporterek z kocem i poduszką, kuweta, miseczki - standart. Karmiona jest RC dla wybrednych i saszetkami Wishasa. Bardzo smakuje jej purina, jednak wolimy aby jadła coś lepszego;)
Wygląd? Jest kotką o wyjątkowej urodzie: szylkkretka z białymi znaczeni o oliwkowymi oczami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości