Sześć razy wyrzucany za drzwi- Anduś już we własnym domku!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 09, 2008 15:41

magdaradek pisze: Tak się wzruszyłam jak przeczytałam ten wątek.

Ja też bym się chciała powzruszać przy wątku twojego tymczasa Madziu :wink:

a poważnie - może i taki maluch dużo nie je, ale np. karma weterynaryjna jest droga (jedna saszetka intestinala kosztuje 4,10, a np. Oskar wtrążalał trzy dziennie 8O przez prawie 2 tygodnie), trzeba takiego gówniarza odpchlić, odrobaczyć, zaszczepić. Najczęściej na tymczas bierze się zwierzaczka do odchuchania, a to oznacza leczenie...
tak więc ta "zabawa" z tymczasowaniem bywa dosyć kosztowna.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto gru 09, 2008 15:57

no więc właśnie; i to mnie na razie powstrzymuje, choć bardzo bym chciała zacząć tymczasować. Ale wiosną powinnam mieć lepiej troszkę z kasą (tak sądzę), to może jakiejś małej bidzie pomogę :)

a na razie pozachwycam się Waszymi tymczasami :) no i pojadę w weekend do schroniska. to pomiziam kotecki itd. Choć w ten sposób spróbuję pomóc.
Całuski i mizanki dla Andy'ego :)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto gru 09, 2008 18:42

Ale dużo opowieści..... :lol: Ciotki codziennie mają co czytać o maluchu. Wierzyć się nie chce, że można wyrzucać takie słodkie kociaki na ulicę, jaki to szok dla takiego słodziaka, który kocha ciepełko, jedzonko i człowieka. Anduś los ci wynagrodzi wspaniałym domkiem do końca życia, cioteczki się postarają. Aniu, czy zrobisz mu nowe allegro? Na miau adopcje mogę zamieścić na łódzkie.Andy ma u Ciebie wspaniale, ale przyzwyczaja się, a w domkach trzeba poprzebierać.

malinka1

Od: Czw cze 28, 2007 8:27

Post » Wto gru 09, 2008 18:49

malinka1 pisze: Aniu, czy zrobisz mu nowe allegro? Na miau adopcje mogę zamieścić na łódzkie.Andy ma u Ciebie wspaniale, ale przyzwyczaja się, a w domkach trzeba poprzebierać.

Zrobię, zrobię ładne ogłoszenie. A kochane cioteczki wrzucą gdzie się da :D Ciocia Etka już obiecała, że Andusia wstawi na Allegro.
Potrzebuję przede wszystkim ładnych zdjęć, mam nadzieję, że w weekend uda mi się coś zrobić. I coś napisać ładnego o kiciuniu :D
A potem wybieramy i przebieramy :wink: 5
,,,,,,,,,,,,,,,,,,
, - to Andy napisał ciociom :D
Obrazek

pisiokot

Post » Wto gru 09, 2008 20:01

pisiokot pisze:
malinka1 pisze: Aniu, czy zrobisz mu nowe allegro? Na miau adopcje mogę zamieścić na łódzkie.Andy ma u Ciebie wspaniale, ale przyzwyczaja się, a w domkach trzeba poprzebierać.

Zrobię, zrobię ładne ogłoszenie. A kochane cioteczki wrzucą gdzie się da :D Ciocia Etka już obiecała, że Andusia wstawi na Allegro.
Potrzebuję przede wszystkim ładnych zdjęć, mam nadzieję, że w weekend uda mi się coś zrobić. I coś napisać ładnego o kiciuniu :D
A potem wybieramy i przebieramy :wink: 5
,,,,,,,,,,,,,,,,,,
, - to Andy napisał ciociom :D
hej, dopiero trafiłam na wątek z banerka, ale Andy ma szczęście :D
no i talent :lol: :lol: :lol: i wogóle taki piękny jest, normalnie cud-miód :1luvu: :love: :1luvu: kocham buraski :D
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Wto gru 09, 2008 21:02

czycha3 pisze: taki piękny jest, normalnie cud-miód :1luvu: :love: :1luvu: :D

Anduś skromnie zgadza się ze zdaniem cioci na swój temat :wink:
Obrazek

pisiokot

Post » Wto gru 09, 2008 21:46

Wszystkie buraski to fajne kociaki :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro gru 10, 2008 17:35

Braszku a jak Ty dziś? :)

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Śro gru 10, 2008 21:10

Co słychać u pięknisia Andusia????
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Śro gru 10, 2008 22:02

:)
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Śro gru 10, 2008 22:48

Mój piękniś kochany nie w sosie i nie w formie :(
Już wczoraj miał mniej wigoru niż zazwyczaj, przespał prawie cały wieczór. Ale ponieważ reszta kotów też była wieczorem raczej senna i wyjątkowo spokojna, to uznałam, że to po prostu taki dzień. Rano ładnie zjadł śniadanko, w ciągu dnia opróżnił po 2/3 z każdej z dwóch miseczek, które mu zostawiłam wychodząc do pracy. Ale od mojego przyjścia do domu cały czas śpi, przesiedziałam z nim kilka gdzin do tej pory na kanapie trzymając go na kolankach, głaszcząc, no i ogólnie zamartwiając się :(
Jedyny powód jego złego samopoczucia, który przychodzi mi do głowy to te tabletki na odrobaczenie. Dostał je zgodnie z zaleceniem pani doktor, w przepisowej dawce. Może martwe robale tak go podtruły ? :(
No nic, zobaczymy co będzie rano. Zostawiłam go na kanapie, przykrytego kocykiem, śpi. Nie będę go wkładać do klatki, niech tam sobie śpi słoneczko.
Trzymajcie kciuki za małego kochanego brzusinka.
Bardzo mi smutno i martwię się :(
Obrazek

pisiokot

Post » Śro gru 10, 2008 23:01

podobnie mialam przy BiBi taki kryzys, dostala antybiotyk oraz przeciwzapalny i bryka az milo.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Czw gru 11, 2008 1:03

Ojej..... zmartwiłam się, czyżby od tabletki..... Sama nie wiem.... odrobaczać - chorują, nie odrobaczać - chorują, szczepić - chorują, nie szczepić chorują. Niestety ale tak jest b. często, chorują po szczepionce, chorują po tabletce na robaki....Te kociaki to bardzo delikatny gatunek. Trzymam kciuki i czekam na wieści. A może zaczopowały się robaki w brzuszku, może daj mu trochę parafiny. Malutki nie choruj, chyba nie zasnę....

malinka1

Od: Czw cze 28, 2007 8:27

Post » Czw gru 11, 2008 8:05

jak sie czuje kociątko? czy już lepiej?
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Czw gru 11, 2008 8:25

Aniu, mam nadzieje, ze to tylko niegrozna reakcja na tablete!!! Z calychj siel kciukuje i czekam na wiesci!!!
Andy, zdrowiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

[poprzednia][następna]